Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dubois ve berkan dönüyor

angelino ndombele ziyech şartları uygun olsa postalanacak

hani sene vaşı herşeyi mükemmel yapmıştık da olan hocanın sistemi kötü gösteriyordu

erden beye bile sorsan şartlar bizi optimum çözümlerden uzaklaştırdı ama ders aldık filan der

eminim ki bu yaz gibisini tekrar etmez
Dubois döndüğü konusu nereden çıktı renktaş

Başak vermiyordu en son

Farklı bir gelişme mi var

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı şeyi diyoruz reyiz

kendimizi geliştirmemiz lazım diyorum ben de işte. neden düzeleceğine inanmayalım ki?
Genel anlamda dedim inanan az bi azınlık var tabi

Sorun idman kalitesi bence bak ytda irili ufaklı çoğu takımın antrenmanı yayınlanıyo bi göz at sonra bizim takımın idmanlarına bak arada uçurum olduğunu göreceksin 1.5 senedir 5e2 oynayıp idman tamamlıyoruz

Tam atlatmadan girme konuya
Maç konusunda bi rtş yazmıştı çok kötüyüm üzüntüden bilmem kaç km yürüdüm hala kendime gelemedim diye keza bende aynı 2 gündür ruh gibiyim

Siz nasıl hemen atlatabiliyosunuz valla imreniyorum

Gs nasıl az sevilir taktik ver

Şurada bazı arkadaşlar var kimseyi yargılamak haddime değil ama olumlu 1 tane yorumu olmayıp hep olumsuzluk yazıyorlar. Burada herkes eleştiri yapıyor ama bu eleştiriden fazlası, belli ki gerçek hayatınızı da böyle yaşıyorsunuz ama buradaki insanların da içini karartmayın lütfen.

Sanki geçen sene şampiyon olan ve bu sene de sadece 2 puan geride olan takımı değil de küme düşmeye oynayan takımı tutuyorsunuz.

Berkan'dan sonra Dubois reis geri dönerse yaz transfer döneminde yönetim sıvadığını hepten kabul etmiş demektir.

Besiktas derbisi 21.10.2023 tarihinde oynandi ve o aksam bize baska bir sol bek gerektigi artik ortaya cikti. Bugün 84.gün, yani neredeyse 3 aydir belli olan bir durum. Turap ve Kazimcan'la filan bu isin yürümeyecegi cok acik. Mevcut durumda bir sürü faydasiz yabanci varken gönderdigimiz adamdan iyisini getiremiyorsak en azindan onu geri getirmeye calisalim. Ya calisma yapilmadi, ya yapilan calismadan cikan oyunculara para yetmiyor veya Nuno Tavares gibi kiralanabilecek isimlere güven duyulmuyor hazir degil vs. diye.

Boey ve Kaan'da bir firildak yoksa Baris ve Dubois ile birlikte yarim yamalak bir sekilde günü kurtaririz ama gecen sene dahil toplam 4 transfer sezonunda ilk 11'e gönül rahatligiyla yazilacak sol bek getiremiyorsak bu bir problemdir.

Berkan'dan sonra Dubois reis geri dönerse yaz transfer döneminde yönetim sıvadığını hepten kabul etmiş demektir.

Besiktas derbisi 21.10.2023 tarihinde oynandi ve o aksam bize baska bir sol bek gerektigi artik ortaya cikti. Bugün 84.gün, yani neredeyse 3 aydir belli olan bir durum. Turap ve Kazimcan'la filan bu isin yürümeyecegi cok acik. Mevcut durumda bir sürü faydasiz yabanci varken gönderdigimiz adamdan iyisini getiremiyorsak en azindan onu geri getirmeye calisalim. Ya calisma yapilmadi, ya yapilan calismadan cikan oyunculara para yetmiyor veya Nuno Tavares gibi kiralanabilecek isimlere güven duyulmuyor hazir degil vs. diye.

Boey ve Kaan'da bir firildak yoksa Baris ve Dubois ile birlikte yarim yamalak bir sekilde günü kurtaririz ama gecen sene dahil toplam 4 transfer sezonunda ilk 11'e gönül rahatligiyla yazilacak sol bek getiremiyorsak bu bir problemdir.
Gorevini yap ya da istifa et

Dubois ihtimali varsa dönsün

Tek 10 no transferi ile kapatalım bu dönemi

Yeterli olur

Kane'de bile ölücülük yaptilar. Ilk teklifleri 70+15 gibi birseydi diye hatirliyorum. Sonra 95+25e bitirdiler.
Ölücülüğe bak yav 20+10 milyon euro, höh. Adamın vergisi boey için beklediğimiz bonservisle birebir.

Bize de böyle çingene olurlarsa 35+15'e bırakalım.

2 hafta önce adamlar kendi evlerinde kalemize şut atamadan puan kaybettiler. O günden beri psikolojik üstünlük bize geçmesi gerekirken saçma sapan bir şekilde adamları şampiyon ilan ediyoruz. 3 maçtır kalemize İsabetli şutları yok ve bizim evimize gelecekler. Daha ligin ikinci yarısı var yönetim ve taraftar bu ara çok saçmalıyor cidden. UEFA’da devam ediyoruz. Aramızda iki puan var. Ne bu öldük bittik havaları
Mevcut durumdaki güvensizlik ic sahada Fener'i yenemeyecek olmamizdan kaynaklanmiyor. Bizim kalan 9 deplasman ve Fener maclarinda anadolu kulüplerinin ekseriyetle mac satarcasina %10'la oynamasi, hic oynatmadiklari adamlari oynatip maclari kaybettikten sonra oyundan almalari ve hakemlerin tutumudur. TFF'nin hala basinda oturan (telefonundan bylock cikan) Büyükeksi'yi unutmamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt