Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 7-8 sayfada yazilmis olan oneri ve yorumlari okudum, sonuc ayni.. Bu sene transferler fiyasko... Halbuki belirli seviyede oynayan bir takima 3-4 net takviye ve 1-2 potansiyel transfer ile en kotu gecen sezon kadar oynuyor olabilirdik. Cunku tansfer-gerek bolgeler hala ayni...
İcardi ve Angelino dışında istediklerimizi alamadığımızı düşünüyorum. Tielemans istedik alamadık, Amrabat istedik alamadık,Fred istedik 15m cektiler belki bilmediğimiz başka orta saha daha vardi onu da alamadık. Szymanski istedik bonservisine gücümüz yetmedi baska 10 nolar ile ilgilendiysek kesinlikle hepsi olumsuz dönüş yapti. Rashica bonservisi çok bulduk almayı tercih etmedik gittik beleş diye tete aldık. Zaha'yi lüks olsun diye aldık bence hiç gerek yoktu. Nelson triplerde diye yarı yolda bırakmasın diye Sanchezi aldık. Biraz yüksekten uçup sonra hep olumsuz haberler gelince ve de zamanımız daralinca büyük ihtimalle 4.alternatiflere yöneldik.

İcardi ve Angelino dışında istediklerimizi alamadığımızı düşünüyorum. Tielemans istedik alamadık, Amrabat istedik alamadık,Fred istedik 15m cektiler belki bilmediğimiz başka orta saha daha vardi onu da alamadık. Szymanski istedik bonservisine gücümüz yetmedi baska 10 nolar ile ilgilendiysek kesinlikle hepsi olumsuz dönüş yapti. Rashica bonservisi çok bulduk almayı tercih etmedik gittik beleş diye tete aldık. Zaha'yi lüks olsun diye aldık bence hiç gerek yoktu. Nelson triplerde diye yarı yolda bırakmasın diye Sanchezi aldık. Biraz yüksekten uçup sonra hep olumsuz haberler gelince büyük ihtimalle 4.alternatiflere yöneldik.

Buna katilmiyorum renkdas. Onun disinda anlasilir ve makul.

şl'de gruptan çıksak 15 milyon euro gelir elde edecektik. Ben gruptan çıkalım derken gerek yok UEFA'ya kalalım uefa kupasını alırız diyen arkadaşlar şimdi para yok transfer yapamıyoruz diyor ağlıyorlar.

Herkesin atladığı şöyle bir konu da var. Geçen sezon oynadığımız toplam maç sayısına, bu sezon daha Ocak'ta ulaştık. Çok daha yoğun bir tempo var. Geçen seneki kadro bu fikstürde nasıl performans verirdi merak konusu.

Oliveira'nin gecen sene ligin ilk devresinde yaptıgı katki kadar katki yapabilecek bir orta saha oyuncusu alınsaydı ligin ilk devresini yine lider kapatırdık. Angelino hayat kirikligi yarattı ama sol bek sorunu gecen senede vardi zaten.
İyi sut çekebilen, tempolu ve dripling özelliği olan bir 8 numara bulmaları lazım. Nerden bulacaklar bilmiyorum ama Ndombele rezaletini anca öyle telafi edebilirler.

Biz neden hala Angelino'nun kalması için Leipzig'le görüşüyoruz? Haydi Leipzig dese tamam, zorunlu alım yok diye; Angel birdenbire daha mı verimli oynayacak?

Adam net yanlış transfer, Okan Buruk'un sistemine uymayan bir oyuncuyu, neden aldırdı anlamış değilim. Herhalde şu anki sıkıntı sözleşmeyi feshedemiyoruz, bütün alacaklarını vermeden. Bizimkiler de bütün parasını verdikten sonra neden gönderelim pazarlığını yapıyor.

Komple maaşını verip göndersen enayi durumuna düşersin.

Leipzig'le anlaşıp zorunlu alımı kaldırıp verim alamadığın oyuncuyu mecbur oynatıp sol bek sorununu devam ettirmesini sağlarsın.

Hangisi daha kötü, bilemedim.

Evander ya da kapalı kutu bir on numara geleceğine bakesatasa razıyım. En azından şutu var ve ne vereceği belli. Devre arası transferleri riskli oluyor bilenen adamlara gitmek daha mantıklı sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt