Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Kadirimmm yoksa
Bakasetasssss![]()
Bakasetasss 10 numero, maestro, iş bitirici, son ütücü, bölüm sonu canavarı mertimmm
Alainturk yorumcusunh nasıl tanimassin rdasBu kim
Forum 2. bir Yiğit Karagöz kaldıramaz üstad lütfen.Bakasetasss 10 numero, maestro, iş bitirici, son ütücü, bölüm sonu canavarı mertimmm![]()
Bahsettiği oyuncu Bakasetass kesin, bastır ErdalımmmAlainturk yorumcusunh nasıl tanimassin rdas
Ekli dosyayı görüntüle 230578
Ekli dosyayı görüntüle 230579
Lan yürü git isim ver
Limite yansıma durumunu değiştiriyor diye biliyorum. İcardi'de 4 sezon yani 2 yıla yayıldı taksiti mesela yani bu sezon 6 milyon maaş+ 5 milyon bonservisi yansıdı her yanlış bilmiyorsam.O 15'i her türlü ödeyeceğiz. Vadeli almamız bir şeyi değiştirmiyor.
Hacivat ya da Karagöz anlamam ben çare Bakasetass devre arasında 10 numara pozisyonuna yapılabilecek daha ciddi nokta atış yooook, heyecanımızı paylaşırken senin kadar komplike düşünmüyorum, düşünmek zorunda hiç değilim, lütfen kırmızı bayraklarForum 2. bir Yiğit Karagöz kaldıramaz üstad lütfen.
Muratımmm Bakasetasss kadar olamasam da, teveccühünAziz'im müthiş 1'i yav![]()
Bahsettiği oyuncu Bakasetass kesin, bastır Erdalımmm![]()
Sağ diye tahmin ediyorumbu aziz ne ayak
Kime gidecek bakalım
Akanım konu dışına giriyor çok merak ediyorsan kaç numara giydiğimi seninle paylaşırımbu aziz ne ayak
Baba istanbulspor maçına çok kalmadıysa orda cekiverirBari bir önceki maç sarı yiyip cezasını çekseydi eğer biz alacaksak.