Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.456
- 65.618
- 3.963
Doğru söyleyince net hatırladımRize maçında oynattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru söyleyince net hatırladımRize maçında oynattı.
Kötü oynamisti diye hatırlıyorum sonra da hiç kullanmadı sağ kanatta.Doğru söyleyince net hatırladım
Sol bek oynar mısın?kime aldik
Sol bek oynar mısın?
Alalım da sonra bunun yaşı büyük, kim getirdi falan yaz di mi düzenbaz herifboey'i gördükten sonra en iyisi fransa'dan afrika kökenli ve en az 20 lig macina cikmis atletik bir sol bek almak
Sol bek ve orta saha lazımken piyasaya sürekli kanat ve forvet oyuncularının isimlerini görmekten yoruldum.
King'i gönderip yerine alırlar sene başı 4-3-3 düşünüyorlardı ona dönmeye çalışıyor olabilirler muhtemelen Tadic'i komple keserler.firminoyu istiyorlarmış. ne oldu szymanski'ye?
olay o değil. firmino forvet arkası. syzmanski ya da firmino'dan biri yedek kalacak aldıkları takdirde. ya da dzekoyu kesip firmino'yu oynatacak santrfordaKing'i gönderip yerine alırlar.
dizi sakat sakatlık izi var yazan bana ne demek ıstersınAlalım da sonra bunun yaşı büyük, kim getirdi falan yaz di mi düzenbaz herif