Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.317
- 66.423
- 5.003
Birazdan ya sakatlanır ya da 90 a yapıştırır golüPasalic oyuna girdi şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan ya sakatlanır ya da 90 a yapıştırır golüPasalic oyuna girdi şimdi.
Sagdan bir orta geldi bombos 2 metre cevresinde bir tane adam yok topu sacma sapan zoraki taca vurdu delirdim pozisyonda ofsaytti ama hic bir akli basinda stoper o topu dikmez kontrol eder devam eder yada kontrol eder ileri vurur nelson yetersiz bir stoperBu akşam Nelsona neden Avrupa'dan iyi teklif gelmeyeceğini daha net anlamış olduk.. Savunmada iyi hoş ama her topu rakibe atan adamı Avrupalı ne yapsın herifin kafayla uzaklaştırdığı tüm toplar facia
Hocam bu herif kafadan kirik gibi. Olay sadece saha iciyle ilgili degil.pasalici atalanta bırakmaz adam nerdeyse her mac oynuyor ve formda
kamada nın olmama sebebi ise lazio hocası kamadayı 3lü ortasahanı göbegınde oynatıyor bu herifse hep forvet arkasına alışmış belki ondan çuvallamış olabilir
İsminin geçmesi yetti.Pasalic asist yaptı![]()

Nerde haberler
@Emre Altunanket açalım
Asist yaptı.Birazdan ya sakatlanır ya da 90 a yapıştırır golü
Yazık herkes takımı salmiştoplantiya simdi degil 2 ay once yapacaktin
yine gec kalindi
Pasalic asist yaptı![]()
Bilin bakalım ismi hangi takımla anılmıştı. Aklıma hep Morutan'ın transfer sürecinde ismi geçtiği gün 35 metreden attığı gol aklıma geliyor.
Bilin bakalım ismi hangi takımla anılmıştı. Aklıma hep Morutan'ın transfer sürecinde ismi geçtiği gün 35 metreden attığı gol aklıma geliyor.
Ben buna asist dememŞu da var bizde Zaha bu golü atamazdı o yüzden asistte olmazdı.
Banada kamada gibi geliyor ama adamda sıkıntı falan mı var acabaZor soru fakat bizim sisteme Kamada daha uygun olabilir maliyet açısından da bakmak lazım Lazio'da Kamada'da olmadı Kamada'da orada mutsuzdu ona kıyasla Pasalic biraz daha tuzlu olabilir.
İşin maliyet kısmını düşünürsek Kamada daha az risk barındırabilir Nagatomo işi çözsün.
Ne yazikki bizim yönetim salmış geçmiş olsun admirimOnun birsey bildigi yok kac haftadir kendi yorumunu yapiyor, dusunduklerini soyluyor ayni senin benim gibi.