Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziyechi sutlayalim
zahayi satalim
ndombeleyi sutlayalim

bu 3lü gercekten tam bir el freni. gerek beden dili gerekse futbolun bunlardan gitmis olmasi.

tete simdilik durabilir en azindan kosuyor mücadele ediyor, beden dilindede yüz ifadesinden istekli oldugu anlasiliyor, biraz sabretmek lazim.

Ufak bir aksaklık oldu bir anda transfer nöbeti yerine maç konusuna ışınlanmışım son mesajları oradan buraya çekebilen olursa sevinirim. :asd:
Burhancan Terzi: "Rıdvan tarafıyla konuştuğumda yarın maça çıkacağını söylediler fakat Rıdvan konusunda şunu söyliyeyim oyuncu tarafı Galatasaray'a gelmek tıkanan nokta Rangers ya opsiyonsuz kiralayalım ya da tamamen satalım diyorlar Galatasaray'da illa kiralık opsiyon koyulmasını istiyor. Henüz net bir anlaşma yok ama ben Rıdvan Yılmaz transferini yüksek ihtimal olarak görüyorum."
Burhancan Terzi: "Berkay Özcan konusu kesinlikle yalan kulüp tarafından 0 ihtimal denildi."
Burhancan Terzi: "Okan hoca'ya 6 mı 8 mi 10 mu diye sorduğumda hoca öncelikli sol bek diğer transferlerin gideceklere bağlı olduğu gibisinden konuştu sol bek alındıktan sonra gidenlere göre orta saha transferi şekillenebilir o da şubatın ilk haftasına sarkabilir."

Pasalic hiç izlemedim ama sanki gelse baya iş yapacakmış gibi bi hissiyat uyandırdı böyle isminden duruşundan sezdiğim Sneijder tarzı değilde daha çok teknik inceci bi arkadaş sanrıım

Pasalic hiç izlemedim ama sanki gelse baya iş yapacakmış gibi bi hissiyat uyandırdı böyle isminden duruşundan sezdiğim Sneijder tarzı değilde daha çok teknik inceci bi arkadaş sanrıım

Sen tannane yi de baya begeniyodun ne oldu o herifden futbol oynuyo mu daha

Burhancan Terzi: "Biz İtalya'da ki 10 numaralara yoğunlaştık ama Bakasetas konusu hiç azımsanmayacak derecede olduğunu düşünüyorum."

Sen tannane yi de baya begeniyodun ne oldu o herifden futbol oynuyo mu daha
Pek hatırlamıyorum açıkçası ama o dönem o adamı tek isteyen ben değildim forumda ayrıca ummadık adamların gelip tutmuşluğufa var misal Zaha tete aklımızın ucundan geçmiyordu bu kadar bitik olacağı

Burhancan Terzi: "Maç 1-1'ken Ndombele'nin maçtan çıkışını herhangi bir yerli futbolcu yapsaydı kadro dışı kalırdı."

Acaba 30'luk Zaha ve 23'lük Tete maçta Mertens'i izlerken biraz olsun utanmışlar mıdır ?.
Mertens bi ara aut çizgisinin orda düştüğünde çok üzgün duruyordu adam allahtan golü attı neşesi yerine geldi adam cidden yürüyen Galatasaray çok isterdim böyle bir oyuncuyu 25 li yaşlarında sahip olup uzun yıllar izlemeyi gerçekten

Mertens bi ara aut çizgisinin orda düştüğünde çok üzgün duruyordu adam allahtan golü attı neşesi yerine geldi adam cidden yürüyen Galatasaray çok isterdim böyle bir oyuncuyu 25 li yaşlarında sahip olup uzun yıllar izlemeyi gerçekten
25'inde alabilsek bu ülkeye 1 tane Avrupa kupası ve tonla şampiyonluk getirirdi 30 yaşındayken bile imkansız gibiydi keşke olsaymış hayali bile güzel gözüküyor.

Pek hatırlamıyorum açıkçası ama o dönem o adamı tek isteyen ben değildim forumda ayrıca ummadık adamların gelip tutmuşluğufa var misal Zaha tete aklımızın ucundan geçmiyordu bu kadar bitik olacağı

Aynen rtas, kamada is yapar mi bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt