Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.636
- 563
Hee
O kolpacı güvenilirdi benim bildiğim ama musso imkansız 2 yabancı kaleciyi napacaz
Muslera yerine seneye
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee
O kolpacı güvenilirdi benim bildiğim ama musso imkansız 2 yabancı kaleciyi napacaz
Ayakta duramıyo yaw yürüyecek hali yok her topu kaptırıyoHakim Ziyech çok iyi oynuyor. Ulan biraz kendini verse aidiyet hissetse şu takıma müthiş yetenek aslında
Biliyorum renktaş canım sıkılıyor canım sıkılıyor diye evde volta atıyordum. Cezam için indirim istesene belki kabul ederler selam gönder herkese demiştim. O da yazmış sağolsunO değilde sana bişey diyim mi
Eşin seni seviyor cidden banlandığında burda seni savundu banını açarmısınız diye
Haberin var mı?Yoksa sen mi yazdın ya da yazdırdın ?
Ceza alınca evde senBiliyorum renktaş canım sıkılıyor canım sıkılıyor diye evde volta atıyordum. Cezam için indirim istesene belki kabul ederler selam gönder herkese demiştim. O da yazmış sağolsun
Ceza alınca evde sen
Zaha ve Tete'nin satılmadığı her dakika bu takıma ihanettir
Ooo 6 aylık tatil kazanmışsın
Önümüzdeki 8 mac bizim kaderimizi belirleyecek periyottur.
Kalan 10 haftada deplasmanlar Kasimpasa, Alanya, Adana, Karagümrük ve Konya.
Oyun ve kadro gücüne ilaveten seyirci baskisini hesaba katarsak mükemmel deplasmanlara cikacagiz
Besiktas deplasmanindan ciktigimizda rakibimizle aradaki fark 3 puandan fazla degilse ibre bize dönüyor demektir.
Sezon basinda fikstüre verilen ayara ilaveten hatirlatmakta fayda var:
(ilk 4 haftada 3 deplasman + tek ic saha maci TS)
Seyahatler:
Ljubljana - Kayseri
Manchester - Antalya
Besiktas derbisinden 3 gün sonra ic sahada Bayern Münih, sonrasinda deplasmanda Rize
Münih - Hatay
Sivas'a en eksik halimizle gittik hafta ici
Yogun periyottan cikip biraz rahatlama olunca hemen sakatliklar basgösterdi.
Bide bu var f5 in fikstür helva gibiÖnümüzdeki 8 mac bizim kaderimizi belirleyecek periyottur.
Kalan 10 haftada deplasmanlar Kasimpasa, Alanya, Adana, Karagümrük ve Konya.
Oyun ve kadro gücüne ilaveten seyirci baskisini hesaba katarsak mükemmel deplasmanlara cikacagiz
Besiktas deplasmanindan ciktigimizda rakibimizle aradaki fark 3 puandan fazla degilse ibre bize dönüyor demektir.
Sezon basinda fikstüre verilen ayara ilaveten hatirlatmakta fayda var:
(ilk 4 haftada 3 deplasman + tek ic saha maci TS)
Seyahatler:
Ljubljana - Kayseri
Manchester - Antalya
Besiktas derbisinden 3 gün sonra ic sahada Bayern Münih, sonrasinda deplasmanda Rize
Münih - Hatay
Sivas'a en eksik halimizle gittik hafta ici
Yogun periyottan cikip biraz rahatlama olunca hemen sakatliklar basgösterdi.
Besiktas derbisinden 4 ve üzeri farkla cikarsak is bitmis olur. Aksi durumda ibre bize dönüyor.Bide bu var f5 in fikstür helva gibi