Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu kamada da birşeyler eksik ama ne çözemiyorum bu adamı. Bir maçını izliyorum alla alla diyorum müthiş çalışmış gol atamasa bile hep takimi beslemiş. Diğer maça bakıyorum gol atmış ama sonra kaybolmuş. Çok korkuyorum bu heriften ben yahu

Kamada'nin aradigimiz adam olmadigini düsünüyorum.

Herkes skorer bir OS istiyor adam 16 macta 1 gol 1 asist yapmis.

Frankfurt dönemindeki golleri cogunlukla penaltidan gelmis bir oyuncu.

Sergio Oliveira'dan daha fazla katki verecegini sanmiyorum.
acil olarak doldurtboşalt yapıp, yorumlamalısın.

Nakit 15 veren varken bunu kabul etmezlerdi gibi reis.
Nakit 15'e gelene kadar bunu yapmalıydık diyorum. Tam mohamad yükselirken bunun da yükselme evresi başlamıştı. O dönem çat diye anlaşmayı yapıp sene sonu transfer olacak şekilde bir anlaşmayla gidecektik de bizim kulüpte öyle uzun vadeli mantıklı işler olmuyor. Misal transferler transfer dönemi başlayınca tartışılır çünkü öyle bir kulüp tüzüğü var.

Adama traore giderdi oraya ateletizimle bu ligde tutulamazdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olur mu yav master skavutlarımıza göre beyinsiz bir herif tek bildiği şey topla çalım atmak.
Dönüp bakıyorsun zaha çalım atmıyor yav

Kamada top kontrol edebiliyor ve altıpastan topları üstten out’a atmıyorsa faydalı olur 10 numarada. Çok koşuyorsa sağ kanat da oynayabilir. Pek içime sinmiyor ama herhangi bir 8 ve 10 numara transferine okeyim şuan alınmıyor çünkü..

Lazyo macından sonra şöyle bir açıklama duyarız,hocamızla birlikte en kısa sürede transfer planlamasını yapıp çalışmalara başlayacaz

Özetle;

İçmeye ayranımız yoktu; mevcut kısıtlı bütçeyi, sıçmaya giderken üşümeyelim diye kürk almak için kullandık...

En az ihtiyaç duyulan mevkiye fahiş maaşla Zaha transferi domino etkisi yarattı; hem sol kanat işlemez oldu, hem Kerem' i 10 oynatarak takımı felç edip Kerem' i de kaybetme noktasına geldik...Evet, kilit mevkiler eksik iken Nelsson yerine ciddi maliyetle Davinson transferi de lüks idi...

Takım gayet iyi durumdaydı ve takviye edilmesi gereken mevkiler belliydi...''Olası en fiyakalı isimleri transfer etmek için fırsat kovalayalım, gerisini sonra düşünürüz'' gibi bir planlama(?!) nın getirdiği noktadayız...
Oyle bi anlatmissinki sanki liderle ara acildi Avrupadan 0 cekerek elendik.Bu aralar kotu oynuyoruz belki yorgunluk belki baska bisey.Ama gecen seneye gore cok cok kotu degiliz.

Zaha bence 35-36 yaşında var performansının 2 senede bu kadar düşmesinin başka açıklaması yok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt