- 3 Haziran 2015
- 53.848
- 61.837
- 3.963
Tansel aci yemis olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baştan gelseydi iyiydi şimdi yarim sezon yatmış. Zaten hazır olmayan oyuncular dolu takimdaKamada hakkında düşüncelerini merak ediyorum Sn.Savaş
Sava paşaaa
Avrupa'ya kadro bildirimi için 2 şubat'ta sona erecek.İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde başladı ve 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
Bir haftasi bos gecti. 3 hafta.
Avrupa kadrosu verme tarihi 2-3 Şubat'tı yani o zaman kadar olur transfer yada hiç olmaz. Bence Türk sol bek alırız bir de yabancı gönderebilirsek bir 10 no gelir o kadar.İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde başladı ve 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
Bir haftasi bos gecti. 3 hafta.
Gerekce ne adam tam bir koşucuKamada istemiyorum kesinlikle
Kamada beni arayıp İstanbul hakkında bilgi istedi KemalimKamada istemiyorum kesinlikle
neye kime göre kosucu yawGerekce ne adam tam bir koşucu
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neye kime göre kosucu yaw
Ortalama 5-6 km ile oynamis bu sezon 3-4 sene önce Frankfurtta 11-12 kosuyordu ama gittikce yaslaniyor. Gol beklentisi berbat asist beklentisi bile inanilmaz düsük
![]()
Daichi Kamada Scouting Report for 2023-2024 Serie A | FBref.com
Compare Daichi Kamada to others in passing, goal scoring, attacking, defense and more for the 2023-2024 Serie Afbref.com
Pompası bozulmuş galiba İzmir de gıda çarşısında buluruz OnurummmKamada beni arayıp İstanbul hakkında bilgi istedi Kemalim
5-6km ile kosani okey ekibine bile almamneye kime göre kosucu yaw
Ortalama 5-6 km ile oynamis bu sezon 3-4 sene önce Frankfurtta 11-12 kosuyordu ama gittikce yaslaniyor. Gol beklentisi berbat asist beklentisi bile inanilmaz düsük
![]()
Daichi Kamada Scouting Report for 2023-2024 Serie A | FBref.com
Compare Daichi Kamada to others in passing, goal scoring, attacking, defense and more for the 2023-2024 Serie Afbref.com