- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.359
- 3.298
transferi gunleri harcayama devam edin yonetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan Okan hocayla iyi oynarken bireysel kalite Fbde iyi oynarken takım oyunu ha? Haklı cikicam diye bu kadar argümanları eğip bukmesen reis biz bizeyiz buradaevet kümeye düşüyorlardı cl sezonunda
o takımın kalitesi olmadığından kurtaranda olmuyordu)))
Umut kanat-forvet olarak gol atmanın yanısıra oyuna da katkı veriyordu; sürekliliği iyi bir oyuncu ve uyumlu da biri. TS da tutunamamak bir oyuncuyu değersiz kılmaz; o kulübün çok farklı bir dinamiği var...ömür, bozok = halil, yusuf demir
yapıp keyfimize bakalım
çok beklersinSolbek Kaka gibi bir oyuncu ve bir forvet acil olarak gelmeli.
İrfan Okan hocayla iyi oynarken bireysel kalite Fbde iyi oynarken takım oyunu ha? Haklı cikicam diye bu kadar argümanları eğip bukmesen reis biz bizeyiz burada
Bekliyorum.çok beklersin
yapmaBekliyorum.
Yaw o kadar laf ediyorsun cehennem gibi gruptan çıktık avrupadayiz ligde de fenerin hemen gerisindeyiz o kadar olaya rağmen. Küme düşüyoruz ocakta havlu atıyoruz sanki. Nerden tutsan kendinle celisiyorsuncl oynarken bunlar kümeye kadar gerilemedimi
demek ki takımda bir sorun varmış dimi
bu pesimistlik neden yavTransferi unuttun
Okan buruk: tek eksik sergio kaldi dedi
Okan Buruk: “Öncelik sol bek transferi“
hocam, angelino'u geri gönderebildik mi ki ?Okan Buruk: “Öncelik sol bek transferi“
Yaw o kadar laf ediyorsun cehennem gibi gruptan çıktık avrupadayiz ligde de fenerin hemen gerisindeyiz o kadar olaya rağmen. Nerden tutsan kendinle celisiyorsun
demek ki yerli sol bek alıcazsol bek harici satış olmadan olmaz diyor okan hoca