Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Böyle bir sey var

Hızına güvenerek oynamaya çalışan ama pek de hızlı olmayan oyuncu tipi izlenimi edindim. 4' lık alt yaş maçıyla fikir yürütmek saçma olur; yine de ön fikir olarak olumsuz buldum doğrusu...

Hurma anasının nikahını istemese de Levent Mercan alınabilse keşke. Orta saha menşeyli olduğu her halinden belli; gerekirse o şekilde de şans bulabilir. Bir de idarelik uygun maliyetli yabancı solbek bulunur. Kazımcan' ı yok sayıyorum...

Ziyech için Arabistan'dan talip varsa ve Ziyech de gitme konusunda gönüllüyse €5-10m bir şeyler koparıp yolumuza bakalım derim

Barış Alper in sol bek performansı bizim takımın nasıl bir sol bek ihtiyacı olduğunu gösterdi resmen. Fizik üstünlüğü olan, atletik bir bek gerekiyor bize, defans yapabilen bir Barış Alper gerekiyor resmen

van Bronckhorst icin Hollandalilar, Turk medyasina gore diyor. Beklemek lazim henuz Hollanda'dan net guvenilir bir kaynak girmedi bu haberi. Bizim medya zaten her gun bir hoca yaziyor bunlara yani yarin baska bir isim cikarsa sasirmayin.

Hayalimdeki Cimbom 2024-25

Bento
Davinson Ortiz Apo
Norton-Cuffy Jorginho Torreira Barco
Zaniolo Icardi Zaha
Bu kadroyla CL alırız rahatlıklan

van Bronckhorst icin Hollandalilar, Turk medyasina gore diyor. Beklemek lazim henuz Hollanda'dan net guvenilir bir kaynak girmedi bu haberi. Bizim medya zaten her gun bir hoca yaziyor bunlara yani yarin baska bir isim cikarsa sasirmayin.
hakan motz türkçesinden bir tık daha iyi yazmışsın patron

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt