Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpteki şu kaplumbağa hızı ve çözümsüzlük beni benden alıyor ya. Kullanmayacağımız belli olan oyuncuları askıya falan alın da bari az hareketlilik olsun. Ne bileyim memesi kopan herifin sözleşmeyi askıya alın da ortam falan şenlensin. Bilelim ne olacağını.
Biri diyor kanat gidecek diğeri diyor forvet alnacak öbürü solbek diyor solbek floryada geziyor falan.
Acayip acayip işler.

Takımlar 2 haftadır yatıyor ama transfer sezonu maçlar başlayınca başlıyor. Böyle planlama olmamalı. Heryer torpilli dolu delirmemek elde değil

Kulüpteki şu kaplumbağa hızı ve çözümsüzlük beni benden alıyor ya. Kullanmayacağımız belli olan oyuncuları askıya falan alın da bari az hareketlilik olsun. Ne bileyim memesi kopan herifin sözleşmeyi askıya alın da ortam falan şenlensin. Bilelim ne olacağını.
Biri diyor kanat gidecek diğeri diyor forvet alnacak öbürü solbek diyor solbek floryada geziyor falan.
Acayip acayip işler.
Transfer sezonu daha açılmadı.

Bir striker da lazim gibi duruyor suan Icardi haric takimda 'ben gol atarim' diyen oyuncu yok.. Hem rekabet iyi gelebilir Icardi'ye.
İkardi de böyle yapacaksa gitmeli kontratı aldı yatışa geçti sahada ciddi ciddi hareket edemiyo

Geçen sene bize gelmeden önce psg ile kamp geçirmemesine rağmen şimdiki haline nazaran filinta gibiymiş arada çok çok ciddi kilo farkı var

İkardi de böyle yapacaksa gitmeli kontratı aldı yatışa geçti sahada ciddi ciddi hareket edemiyo

Geçen sene bize gelmeden önce psg ile kamp geçirmemesine rağmen şimdiki haline nazaran filinta gibiymiş arada çok çok ciddi kilo farkı var
Icardi sakatlanana kadar tum kulvarlarda bu sezon 15 gol 6 asist ile oynuyordu ve maclarda en cok sorumluluk alan oyuncumuz haliyle. Simdi tekrar ayni mevzuyu konusmak istemiyorum yeterince konusuldu bu ama sakat sakat igneyle oynayan birine 'yatisa' gecti demek baya art niyetli bir yaklasim olarak goruyorum ben. Icardi olmasa suan puan tablosunda orta siralarda takiliyorduk Fener ise sampiyonlugunu ilan etmisti.

Orta sahada Efe Akman'ı yada Gökdeniz Gürbüz'ü sürekli oynarsak 5 maç söver sezon sonu 10-15 milyonluk oyuncumuz olurdu. Okan hocanın şu ana kadar en sevmediğim ve eksik gördüğüm tarafı alt yapıdan oyunculara şans vermemesi.

Icardi sakatlanana kadar tum kulvarlarda bu sezon 15 gol 6 asist ile oynuyordu ve maclarda en cok sorumluluk alan oyuncumuz haliyle. Simdi tekrar ayni mevzuyu konusmak istemiyorum yeterince konusuldu bu ama sakat sakat igneyle oynayan birine 'yatisa' gecti demek baya art niyetli bir yaklasim olarak goruyorum ben. Icardi olmasa suan puan tablosunda orta siralarda takiliyorduk Fener ise sampiyonlugunu ilan etmisti.
Kalitesiyle attı golleri bu sezon ama fizik berbat olunca kalite de yetmemeye başladı

Bu değişim normal değil kilo vermek için çaba da harcamıyo

images.webp

images (1).webp

Kalitesiyle attı golleri bu sezon ama fizik berbat olunca kalite de yetmemeye başladı

Bu değişim normal değil kilo vermek için çaba da harcamıyo

Ekli dosyayı görüntüle 229799

Ekli dosyayı görüntüle 229800
Sezon basi kampinda olmamasi + sakatlandiktan sonra 1 aydan fazla antrenman yapmamis olmasi bunlari dogurur. Bana kalirsa teknik heyet bu durumu iyi yonetemedi. Yoksa fizik olarak gecen sezon ki Icardi olmadigini herkes kabul ediyordur.

her 2 ay düşen oyuncumuzu gönderirsek bu işin sonu gelmez

Abi bugün hiç maç yok nasıl geçecek akşam

Hazır olmayan oyuncu konusunda cektiklerimiz yönetim ve teknik ekibin canini yeterince yakmıştır diye düşünerek.. transferleri çok erken bitecegini düsünmekteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt