Eren Temel
Sarı Üye
- 12 Ocak 2013
- 115
- 44
- 278
SA hayırlı nöbetler
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter’a yeni giriyorlar. Galiba şimdi yapıyorşimdi mi yapıyor
SA hayırlı nöbetler
Az ban yiyen bir üyemiz sanırım10 yil üyelik, 95 mesaj nasil basardin yav
Dombele ve kısmen Ziyech dışında tek ya tutarsa transferi yok.
Angelino - geçen sene takımında full oynadı
Demirbay - geçen sene takımında full oynadı
Zaha - geçen sene takımında full oynadı
Bakambu - geçen sene takımında full oynadı
Tete - geçen sene ciddi süre aldı iki takımda da. full diyebiliriz
10 Icardi 9.5 Davinson’a bonservis verip üstüne bir de 50 daha bonservis harcamadık diye mi ya tutarsa transferi oldu bunlar?
Lafım sana değil ama haziran ağustosta hea höö diye sevinip şimdi gelip ya tutarsa transferleri yaptık demek saçmalıktan ibaret. Loto sonuçlarını görüp ya şu sayıları yazsak kazanırdık demekten farkı yok.
Devre arasında da hazır oyuncu falan alınamaz, gidip oynayan adamı sana ucuza verecek değiller.
Frattesi bize düşmez mi bee
Mus
Boey davi apo kostic
toreira frattesi
ocampos dybala kerem
ikardi
Eh işte biraz toparlandı kadro
Gündemi hiç takip edemedim genel özet geçebilen varsa çok sevinirim.Sn. Cumhurbaşkanımız’ın şu an yapacağı açıklamalara göre şekillenecek diye düşünüyorum![]()
Rte show ve propagandaya izin vermeyiz dedi. Rıdvan da ali koç ayın 26 dında arayıp pankart ve tshirt ile çıkacaz demiş biz de o zaman biz de çıkacaz demişiz.Gündemi hiç takip edemedim genel özet geçebilen varsa çok sevinirim.
İnter opsiyonlu kiralamış ama rotasyonda takılıyo hakan barella miki oynuyo geneldeYedirmezler bize hocam