Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer donemini bilmem ama Ndombele, Nelsson, Ziyech, Angelino, Zaha, Mertens, Oliveira gelecek sezonun kadrosunda yer almamali. Zaniolo doner zaten, onun disinda sol beke, 10 numaraya ve orta sahaya uc tane net isim alinmali. Baska da transfere ihtiyac yok.

Ben seneyide düşünüyorum. Mertens gidecek. Eleme maçları var. O bölgeye akıl katacak diri bir adama ihtiyaç var. Sadece bugünü dusunemeyiz. Dünya kupası maçları var yetistiremeyizde.

O yüzden defansif ve ofansif 2 orta sahaya ihtiyaç var. Sol bekte barış Alper oynasın yine râzi olurum. Adam fener maçında bile iyi oynadı. Ha rıdvani kiralariz. Arada keremi kesip barışı kanatta oynatabiliriz. Bir yere yerli oyuncu almamız lazim

türkiye liginde 2 sene üst üste şampiyon olabiliyorsa bir takım 3. senesinde en az 7 8 oyuncusunun değişmesi gerekiyor

Tottenham Manu Kone ile ilgileniyormus. Alsinlar ve bize sezon sonuna kadar Hojbjergi versinler. Bizde oynayarak ritimini bulur ve Avrupa Sampiyonasinda garanti oynayarak daha basit transfer yapar.

Simdiden ondan sonras yazin icin oraya ama genc bir herif bakalim

Yazın yapılan hatalardan sonra çoktan transferleri bitirmiş olmak lazımdı aslında. Çünkü sol bek , iki adet 6-8 ve sağ bek yedeğine zaten çok uzun süredir ihtiyacımız var.

Allahımı severseniz artık isimli Prime dönemini izletmiş oyuncu almayalım artık. 25 yaş sınırında underrated isimlerle devam. Biraz kendini kanıtlamak isteyen aç oyuncu ihtiyaç var.

Yıldız tek isim Ziyech giderse Zaniolo dönebilir o kadar

Ayrıca ekonomik olarak Ziyechi Zahayı Teteyi yüksek maaşıyla satamıyorsun. Boey’i istesen sabaha satarsın.

Türk futbolu bu değil mi zaten :asd:

O değil de Rumen Dragusin Spurs’e 30’a falan gidiyor diyorlar, Rumenlere tekrar mı girsek asjflgşgşg
Merih var diye oraya buraya kiraliyordu juve şimdi baktım en sonunda bonservisiyle vermiş. Düzenli oynayip potansiyeline ulaştı demek o paralar konuşuluyorsa. Çok boş sezonu vardi çünkü

Yalan haber bence ama. Zaha gitse bile sağ açık alıp Kerem’i sola çekerler.

Bir de 3 tane oyuncu yazabiliyorsun Avrupaya max. Sol bek + 2 ortasaha yazman lazım zaten. Hucum oyuncusuyla kota doldurmaya gerek yok.

Artı bu kiloyla sadece Meksikada kanat oynarsın kardom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt