- 31 Aralık 2015
- 14.469
- 9.390
- 1.588
İcardi nasıl yardımcı olacak ? aldığı maaşın yarısını dybala'ya mı verecek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz. Göbekteki ikili bellingham ve rodri olsa neden olmasın derim343 olmaz mı yaw bizim takıma.
Geride eksik yakalanmayız heralde o kadar
........................ Muslera..........
...... Sanchez... Nelsson.... Apo.........
Boey..... Torreira.... Demirbay .....Barış
........... Zaha...... İcardi......Kerem.......
Oynayınca is yapiyo çünkü ve fb macinda bile o umarsız haliyle açtığı gollük nefis bi orta var icardiyeZiyech’i savunduğumdan değil ama bence hakkında çıkan haberler şu seviyede;
![]()
Sneijder geldiği için pişman
G.Birliği'ne TT Arena'da galibiyeti getiren isim olan Björn Vleminckx, bir kez daha Belçika basınının gündem maddesi oldu.www.milliyet.com.tr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Ven aqui mi amigo"İcardi nasıl yardımcı olacak ? aldığı maaşın yarısını dybala'ya mı verecek ?
İdeali bu idi ama bu saatten sonra böyle köklü bir sistem değişikliğine gidilmez. Kerem sağ, Zaha sol tercih ederdim ben...343 olmaz mı yaw bizim takıma.
343 olmaz mı yaw bizim takıma.
Gs’nin Evandere ilgisi var.
Kaynak: Mehmet Bilicison
Evander gs de kaynak Liboş ajans GroupGs’nin Evandere ilgisi var.
Kaynak: Mehmet Bilicison
Ta kendisi MuradımHakan'ıma benziyo gibi Kemal'im![]()
Hakan'ıma benziyo gibi Kemal'im![]()
Boey nelsonerden timur başkanımın yıldız transfer vizyonu = başarı, itibar, düşmana korku
burak elmasın genç bomboş transfer vizyonu = hüsran, rezillik, düşmana komedi
iyi kaliteli transferler ismaili bile td yapıyor![]()
ben daha sert sovuyom
Kanatımsı 8 numara. Fiziksel özellik olarak ya da oyuncu özelliği olarak değil mevki seçimi olarak bizim Josue’yi Hamiti hatırlatıyor bana. 8 ama kanatta da iş yapıyor.Gronbaek o kadar iyi mi ki PD 10 m yazmışlar? 2. sırada 7 m ile santrfor geliyor o takımda. Yazın da ciddi ilgi var gibiydi. İzlediğim bir maçından hareketli ve akıllı bir oyuncu diye kalmış aklımda...
Adamı alıp kadro rotasyonundan dışarı aldı şimdi gene mi alacakmışHocam dolaylı olarak bize para verecek! Aslan hocam benim bir ten hag değilsin ama Gs sini düşünüyor yine.