Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayhan vs Gardi
GC1gDfHXIAA5nGT

Burak zamanında da Ghezzalı %99 bize getirmisti :asd:
Ulan oğlum ben bunun bütün kolpalarını 1 araya getirip atmıştım :D Nainggolan'ı İstanbul'a getirdi Cenk'i İstanbul'a getirdi bu adamın hayal dünyası o kadar geniş ki Mostafa Mohamed'i kanada atıp Cenk'i forvete yazıyodu :D Bu adamın bu futbol sektöründen para yemesi şaşırılacak 1 cinsten ulan :D

Jorginho ismi sosyal medyada var ama ihtimal dahi vermiyorum bedava verseler bile alınmayacak bir oyuncu oyun sistemine tamamen ters artık oyuncu odaklı yerine sistem odaklı aramak lazım pres futbolu ve hızlı geçiş futbolumuz devam edecekse sol beke de fiziksel kalitesi üst hatta ikili mücadele canavarı atletik adamlar lazım.

Yalanın icadı filminde bir türk oynasa bu yalanı ilk icat eden başrol oyuncusu olarak ayhan şensoy olurdu.

Yaw ciddi ciddi maas gecikmesi dillendiriliyor ve hala Dybala.
BAY solbek olarak devam edecekse bize 3 yedek yeter veya 8 numara + 2 yedek. Yabanci solbek gelecekse +2 de yedek orta saha alinir.

Yav gidin forvet arkasına can uzunu getirin sağ bek yedeği zeki çelik sol bek yedeği berkay yılmaz orta saha aşternatif salih özvan yerli sorununa kökten çözüm

Bunu da mı ben söylim ula

Nelsson'un satilmadigi durumda 5 milyon dahi bonservis veremeyiz.

Yaw ciddi ciddi maas gecikmesi dillendiriliyor ve hala Dybala.
BAY solbek olarak devam edecekse bize 3 yedek yeter veya 8 numara + 2 yedek. Yabanci solbek gelecekse +2 de yedek orta saha alinir.
Dybala 30 yaşında fiziksel olarak düşüşe geçebilecek bir vücut yapısı var kaldı ki 13 m euro peşin bonservis verilebilecek konumda değiliz zaten 13 m euro paramız varsa 3 transfer yapıp rahatlıkla idare edecek asker oyuncularla donatılabilir.

Ulan oğlum ben bunun bütün kolpalarını 1 araya getirip atmıştım :D Nainggolan'ı İstanbul'a getirdi Cenk'i İstanbul'a getirdi bu adamın hayal dünyası o kadar geniş ki Mostafa Mohamed'i kanada atıp Cenk'i forvete yazıyodu :D Bu adamın bu futbol sektöründen para yemesi şaşırılacak 1 cinsten ulan :D
Hala da yiyenler varken @Hakan Kuzu gibi :asd: nasil para yemesin yav :D

Dybala 30 yaşında fiziksel olarak düşüşe geçebilecek bir vücut yapısı var kaldı ki 13 m euro peşin bonservis verilebilecek konumda değiliz zaten 13 m euro paramız varsa 3 transfer yapıp rahatlıkla idare edecek asker oyuncularla donatılabilir.
Wow bir de bonservis ile mi gelecek? Ben de Roma serbest birakacak filan sandim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt