Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan oğlum ben bunun bütün kolpalarını 1 araya getirip atmıştımBurak zamanında da Ghezzalı %99 bize getirmisti![]()
Ziyech adamdir demistik
Oyun sistemine tamamen ters olduğu için 11 ocakta ekibimize dahil olur diye de düşünebiliriz.Jorginho ismi sosyal medyada var ama ihtimal dahi vermiyorum bedava verseler bile alınmayacak bir oyuncu oyun sistemine tamamen ters.
Hatalardan ders çıkardığımız bir yaz dönemi oldu bence tam tersi olumlu anlamda değişim olabilir en azından bunu görmemiz lazım.Oyun sistemine tamamen ters olduğu için 11 ocakta ekibimize dahil olur diye de düşünebiliriz.
Herhangi bir gelişme yoktur ayhanın yalanları saymaya gerek yok ona alıstık@Naci Liboş gelişmeleri özetler misin Liboşum
Dybala 30 yaşında fiziksel olarak düşüşe geçebilecek bir vücut yapısı var kaldı ki 13 m euro peşin bonservis verilebilecek konumda değiliz zaten 13 m euro paramız varsa 3 transfer yapıp rahatlıkla idare edecek asker oyuncularla donatılabilir.Yaw ciddi ciddi maas gecikmesi dillendiriliyor ve hala Dybala.
BAY solbek olarak devam edecekse bize 3 yedek yeter veya 8 numara + 2 yedek. Yabanci solbek gelecekse +2 de yedek orta saha alinir.
Hala da yiyenler varken @Hakan Kuzu gibiUlan oğlum ben bunun bütün kolpalarını 1 araya getirip atmıştımNainggolan'ı İstanbul'a getirdi Cenk'i İstanbul'a getirdi bu adamın hayal dünyası o kadar geniş ki Mostafa Mohamed'i kanada atıp Cenk'i forvete yazıyodu
Bu adamın bu futbol sektöründen para yemesi şaşırılacak 1 cinsten ulan
![]()
nasil para yemesin yav yok o olmazdı ama söyleyememYalanın icadı filminde bir türk oynasa bu yalanı ilk icat eden başrol oyuncusu olarak ayhan şensoy olurdu.
Hakan'ımı sal ulan daha yeni Türkçe'sini geliştirmeye çalışıyo
Wow bir de bonservis ile mi gelecek? Ben de Roma serbest birakacak filan sandimDybala 30 yaşında fiziksel olarak düşüşe geçebilecek bir vücut yapısı var kaldı ki 13 m euro peşin bonservis verilebilecek konumda değiliz zaten 13 m euro paramız varsa 3 transfer yapıp rahatlıkla idare edecek asker oyuncularla donatılabilir.
Yav gidin forvet arkasına can uzunu getirin sağ bek yedeği zeki çelik sol bek yedeği berkay yılmaz orta saha aşternatif salih özvan yerli sorununa kökten çözüm
Bunu da mı ben söylim ula
13 m euro serbest kalma bedeli taksitte yok direk peşin.Wow bir de bonservis ile mi gelecek? Ben de Roma serbest birakacak filan sandim