- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Nelssonuda mundar ettik zaten...Nelsson'un satilmadigi durumda 5 milyon dahi bonservis veremeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelssonuda mundar ettik zaten...Nelsson'un satilmadigi durumda 5 milyon dahi bonservis veremeyiz.
Bana da tuhaf gelmişti adamı linçledim orası ayrı ama bir ay önce burada futbolu yeniden sevdim taraftar çok ateşli diye röportaj vermişti. Gene de bu son derbi maçı varken sakatım ayağına yatmasını değiştirmiyor.Ziyech adamdir demistik
Hakan'ın L.A(Liboş Ajans) Group dan şasmamasını öneririmHakan'ımı sal ulan daha yeni Türkçe'sini geliştirmeye çalışıyo![]()
Jorginho ile süper bir pres + geçiş oyunu oynarsınJorginho ismi sosyal medyada var ama ihtimal dahi vermiyorum bedava verseler bile alınmayacak bir oyuncu oyun sistemine tamamen ters artık oyuncu odaklı yerine sistem odaklı aramak lazım pres futbolu ve hızlı geçiş futbolumuz devam edecekse sol beke de fiziksel kalitesi üst hatta ikili mücadele canavarı atletik adamlar lazım.
Hakan'ın L.A(Liboş Ajans) Group dan şasmamasını öneririm
Nelsson out Dybala in olur mu
Bi an Los Angeles sandim
As, bugünde gelmedi.Selamun aleyküm, geldi mi?
bu gidişle samet aybaba geçer takımın başına
Selamun aleyküm, geldi mi?