Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Yabancı oyunculara vergi indirimi sonlandi 20% küsürlerden 40+% küsürlere çıktı
Güzelllll uzasin spaghetti mafia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı oyunculara vergi indirimi sonlandi 20% küsürlerden 40+% küsürlere çıktı
Ben nereden bileyim Hakan
Bilir kişi değilmisinBen nereden bileyim Hakan
bir etkisi olmaz. %20 artış kimseye koymaz.Yabancı oyunculara vergi indirimi sonlandi 20% küsürlerden 40+% küsürlere çıktı
bir etkisi olmaz. %20 artış kimseye koymaz.
Serbest oyuncular konusunda en güçlü pazar durumundaydı bu kural sayesinde. Şimdi durum değişecek. 5-6 net maaş verebiliyorlardı şu an ama artık veremezlerbir etkisi olmaz. %20 artış kimseye koymaz.
bir etkisi olmaz. %20 artış kimseye koymaz.
5'i veren 6'yı da verir. %20 bahsis atmıssın gibi olur.Nasıl koymaz
Sana koymaz mi
Locaları satalım transfere gömelim kredi çekip maaşlara gömelim sonra vakti gelince elde niye para yok deriz en azından bunları yapacağımıza Euro hesabı açalım oraya atalım yaza 40-45 olunca en azından zarardayız demeyiz.
Yok satılmasın demiyorum eğer inşaat işi için gerekiyorsa satılsın benim tek anlamadığım nokta Mecidiyeköy'de rezidans yapılmıştı oradan gelen para nereye gitti onun hiçbir açıklaması yok neredeyse 1.5 milyar TL'ye yakın gelir oluşmuştu.Loca satışları genelde taksitle olur ve sezon bitmeden başlanır zaten satışlara parada taksitle satıldığı için öyle gelir. Maaşlar için kredi çekilme diye bir şeyde yok Florya için 1.5 yıl vadeli çekilen kredi de 6-8 ayda falan kapatıldı.
Oradan gelen para ile Florya'nın kredisi kapatıldı işte belirlenen sürenin çok daha öncesinde. Satışlarda devam ediyordu ticari alanlar satılmamıştı henüz. Kalan gelecek para da Florya inşaatının başlangıcı için olacaktı. Bunu zaten Florya'nın bizim olmayan bölümün tapusu alındığında açıklamışlardı.Yok satılmasın demiyorum ama Mecidiyeköy'de rezidans yapılmıştı oradan gelen para nereye gitti onun hiçbir açıklaması yok neredeyse 1.5 milyar TL'ye yakın gelir oluşmuştu.
Floryayı aldık o parayla reisYok satılmasın demiyorum eğer inşaat işi için gerekiyorsa satılsın benim tek anlamadığım nokta Mecidiyeköy'de rezidans yapılmıştı oradan gelen para nereye gitti onun hiçbir açıklaması yok neredeyse 1.5 milyar TL'ye yakın gelir oluşmuştu.
Yanlış hatırlamıyorsam Eylül ayı civarında divan kurulunda Erden Timur'un gösterdiği tabloda şampiyonlar ligi ve yeni sponsorluk gelirleriyle toplamda 6.2 milyar TL gelir hesaplanıyordu giderleri düşünce sene sonu 1 milyar TL kar hedeflenirken şu an ani şekilde hızlandırılan loca satışı bana biraz garip geldi.Oradan gelen para ile Florya'nın kredisi kapatıldı işte belirlenen sürenin çok daha öncesinde. Satışlarda devam ediyordu ticari alanlar satılmamıştı henüz. Kalan gelecek para da Florya inşaatının başlangıcı için olacaktı. Bunu zaten Florya'nın bizim olmayan bölümün tapusu alındığında açıklamışlardı.
Yok zaten onu biliyorum ondan dolayı yazmıştım oranın parası orayı amorti etti ama loca satış mantığını anlayamıyorum.Floryayı aldık o parayla reis
Evet lakin o zaman BB faizi ile şuan mevcut faiz de ciddi fark var 300 milyon TL faiz 800-900 milyon TL'ye çıktı. Mustafa Cengiz'in en büyük iş bilmezliği idi sabit faiz yapmaması.Yanlış hatırlamıyorsam divan kurulunda şampiyonlar ligi ve yeni sponsorluk gelirleriyle toplamda 6.2 milyar TL gelir hesaplanıyordu sene sonu 1 milyar TL kar hedeflenirken şu an ani şekilde hızlandırılan loca satışı bana biraz garip geldi.
Yok zaten onu biliyorum ondan dolayı yazmıştım oranın parası orayı amorti etti ama loca satış mantığını anlayamıyorum.
Gerçi doğru ben bankalar birliği anlaşmasını tamamen unutmuştum onun faiz yükü ciddi zorluyor olabilir eğer sene sonuna kadar çıkmazsak çok daha büyük sıkıntı olacak yaz ayında 50-60 m euro satış yapsak yarısına yakın para hiç olacak.Evet lakin o zaman BB faizi ile şuan mevcut faiz de ciddi fark var 300 milyon TL faiz 800-900 milyon TL'ye çıktı. Mustafa Cengiz'in en büyük iş bilmezliği idi sabit faiz yapmaması.
O yüzden bir an önce Florya projesinde başlayıp hemen satışlara başlamak gerekiyor ki seneye çıkalım çok zor ama umarım becerirler. Mustafa Cengiz'in iş bilmezliği ciddi etkiledi bizi Bjk ve Fb'nin sabit faizden diye biliyorum mesela BB anlaşmaları.Gerçi doğru ben bankalar birliği anlaşmasını tamamen unutmuştum onun faiz yükü ciddi zorluyor olabilir eğer sene sonuna kadar çıkmazsak çok daha büyük sıkıntı olacak yaz ayında 50-60 m euro satış yapsak yarısına yakın para hiç olacak.