Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech te zahada bazı kritik maçlarda aldığı paranın hakkını verdi hocam Ziyech manu 2.maçı Zaha ilk manu maçı mesela Şuan bu ikisinin performansı olmasaydı muhtemelen Avrupa’da kalamazdık he şurası var tabikide tam olarak bekleneni vermedi ikisideGötümüzde ayı bağırıyor, mevcut oyuncular isyana başladı. Hala transfer derdindeyiz.
Yazın da dedim, sol bek aldın. 1 tane sağlam orta saha, rashica veya zaniolo kalmayacaksa bir tane sağlam sağ açık al, stoper, forvet arkası ve forvet için alternatifleri arttır ve transferi tamamla.
Davinson çok gerekliydi ama onu alıyorsan Nelsson’dan çıkıp Emin’i falan 3. Stoper yapacaksın.
Zaha tamamen çalım hırsıydı. Tete piyasa değeri ve boşta olması yanılttı. Ziyech yine boşta diye aldık. Ndombele son dakika taraftar gazını almak için yapıldı.
Angelino, Kerem D, Davinson alınsaydı sadece Rashica/ Zaniolo kalsaydı ve Nelsson gönderilseydi de mevcut durumdan çok bir şey eksilir miydi bilmiyorum. En azından ligde…
Ama her zaman aynı terane,doğru kadro kurulumuyla güle oynaya gelen ilk sezon şampiyonluğu, yanlış ve maliyetlerle yapılan işlere rağmen ittire kaktıra gelen ikinci şampiyonluk, saçma sapan tranferlere bağlanarak 2. Tamamlanan üçüncü sezon. Hoşgeldin anadolu topçuları sezonu, niye çünkü paramız yok. Mali kriz var.
Şu an Drogba ve Sneijder’in geldiği, diğer taraftan Falcao, Lemina, Seri dönem hep böyle geçti. Kontrolsüz büyüdük, taraftarı gazlayacağız diye gazına geldik.
Taraftar hala hayallerde ama winter is coming. Galatasaray için yine Taylan, Oğulcan, Umut Gündoğan sezonu yaklaşıyor
salih ozcanOğuz Altay: "Galatasaray’da devre arası transfer sezonunda yıldız olmayan ama takıma doğrudan katkı sağlayabilecek transferler üzerinde çalışılıyor. Üç Türk ve iki yabancı oyuncu üzerinde Galatasaray’ın ciddi girişimleri var , iki orta saha bir sol bek ve bir forvet düşüncesi söz konusu."
amrabatı alamayız almamalıyızda aranan profil değil Salih Özcan da aranan profil değil düz oyuncularsalih ozcan
Can uzun
Berkay Yilmaz
Leandro lelo/Vanderlan
Sofyan amrabat
google a Lelo yazsana bisalih ozcan
Can uzun
Berkay Yilmaz
Leandro lelo/Vanderlan
Sofyan amrabat
senden önce daha çok kazandık. Demek ki forumun cenabeti senmişsin.Foruma üye olalı 5 yıl olmuş.Kimsenin kalbini bile isteye kırmak istemem bu şekilde kalbini kırdığım varsa affola.Bu zamanda 4 kupa kazanmışız 2 tanesi de Lig şampiyonluğu bu kupaların.Nice beraber şampiyonluklar kupalar görmek dileğiyle..
Veda mesajı sandım...Foruma üye olalı 5 yıl olmuş.Kimsenin kalbini bile isteye kırmak istemem bu şekilde kalbini kırdığım varsa affola.Bu zamanda 4 kupa kazanmışız 2 tanesi de Lig şampiyonluğu bu kupaların.Nice beraber şampiyonluklar kupalar görmek dileğiyle..
senden önce daha çok kazandık. Demek ki forumun cenabeti senmişsin.
Forumdan banımı talep edeyim o zamanVeda mesajı sandım...
@Cihan AğzıkaraForumdan banımı talep edeyim o zaman![]()
Cigim tarafından banlanmaya razıyım kanks..