- 12 Haziran 2013
- 9.913
- 5.999
- 1.843
Vanderlan da içime bir şüphe düştü şimdi
Bunu bı ara eski açık a çıkardılar, inanmamıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sz kim lanSz nin fake hesabı olabilir. Ya da bu adam sz hesabıyla aramızda geziyor.
Oynatmadiktan sonra bir faydası yok. 11+1 de razıyım yeterki değişsin suavrupaya yerli oyuncu yetiştirmek için. bu ve bunun gibi toparlanan gencolar 2-3 sene sonranın kadrolarına yerli topçu yetiştirip; akbaba anadolu kulüplerine milyonlar kaptırmamak için
yazdığımı tekrar okuOynatmadiktan sonra bir faydası yok. 11+1 de razıyım yeterki değişsin su
Onu anladım kral. Değerlendireceksin bunlari. Eyüp napıyor bizde keyfi iyi miyazdığımı tekrar oku
seneye başlarOnu anladım kral. Değerlendireceksin bunlari. Eyüp napıyor bizde keyfi iyi mi
Keremin burnu nasıl iyi miKerem idmana cikmis
İcardi yine yok
Ben buna katilmiyorum Savunma 3 lu olunca duracagi yerimi hatirliyorAngelino kötü topçu değil iyi topçu iyide bir sol bek ancak bu adam 4 lü sistemde hiç bi zaman verimli olmamış en iyi oynadığı yer 3-4-3 solu olmuş hep bizim sisteme uymadı yani adam
Yok mu yıldızlara bakıp üfürensz kim lan
Onyedika mı
bugun ne yedintavuk doner ismarla
Gitmek istemezler ise gönderilme maliyeti 30 milyon Yurok 'u bulur Recebimmm, gemilerde talim varımmmAngelino
Ziyech
Zaha
Ndombele
Oliviera
bunlar gonderilmeli
Tek güvenilir kaynak.