Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.325
- 11.883
- 1.298
Besiktasta para yok 15 i gedsona verelim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabunun kankası tansel mıTansel nasıl ve niye biliyo peki bunu
E.timurda kredisini tüketiyo taraftarla paylaşması gereken bir sürü durum varken paylaşmayıp nevzatın kendisini aradığını mı söylüyo tansele
Pfff
Gökhan kim rtş ben orayı kaçırdım tanselin yayından bahsedince erden konuşmayı ona söyledi sandımtansel demedi gökhan dedi. bu uydurulacak bir bilgi de değil detaylı çünkü.
Tansel daha angelinonun opsiyonunu bilmiyo aldık sanıyo adamı buna göre opsiyon formaliteydi maç şartı yoktusabunun kankası tansel mı
gökhan cace.Gökhan kim rtş ben orayı kaçırdım tanselin yayından bahsedince erden konuşmayı ona söyledi sandım
?…Pres futbolunda devam ediyorsak oyunun üstüne koyacaksak evet aradığımız tip olur ama 10 numarayı skorer biri aynı zamanda oyun görüşü yüksek olması lazım.Onyesika iyi mi, aradimiz tip mi
Pres futbolunda devam ediyorsak oyunun üstüne koyacaksak evet aradığımız tip olur ama 10 numarayı skorer biri aynı zamanda oyun görüşü yüksek olması lazım.
Tam hayalim olan adam Arsenal'de kendine yazık ediyor gelsin, yalnız oyun tarzı benzer birini bulsak muhtemelen takım 3 gömlek üste çeker.kaç para bir odegaard

Aslında sözleşmesi 1 sene + opsiyonlu olması avantaj onlarda memnun değil bazı futbolcular bazı takımlarda olmuyor.Kamada her iyi takimda iyi bir asker olur, kosar mücadele eder tembellik etmez ve gole yakin oynadiginda etkili olur. Lazlar artistlik yapmazsa isterim.
Abdürrahim stayla onlar bize "Vecihi'yi verebiliriz" derse biz masadan Kamada'yi alarak kalkabiliriz. Piyasa degeri yüksek ama oyuncu istemiyorsa zorla tutacak halleri yok.Aslında sözleşmesi 1 sene olması avantaj onlarda memnun değil bazı futbolcular bazı takımlarda olmuyor.
Doktorlardan biri on mu
Dahiliye uzmanı lazım banaBuyur reis yardimci olalim