Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ziyech’teki sıkıntı kolpa mı bilmiyorum ama bizde de maç başı paraya oynuyormuş. Adam senelik ücret alabileceği bir yerde oynamak istiyormuş

Bu arada Ziyech’teki sıkıntı kolpa mı bilmiyorum ama bizde de maç başı paraya oynuyormuş. Adam senelik ücret alabileceği bir yerde oynamak istiyormuş
kolpa
1704442193168.webp

Albert Gronbaek ismi geçenler arasında uyum sağlarsa bizim takıma en uygun olacak isim gibi görünüyor.

Jorginho vs mevcuttan çok farklı olmaz.

Bir tek sakatlık sorunu olmasa Bentancour çok farklı bir seviye olur.

Adamlar bunu bile linç ediyor yav. Taraftar zaten kulüp Zahayla Ziyechle ilgili hiçbir şeyi haber vermediği için homurdanmıyor mu? Millet burada blurlu fotoğraftan Davinsonu seçmeye çalışıyor. Kulüpteki iletişimsizliği eleştireni linçliyorlar.

Berk %100 haklı.

Torreira - Onyedika yapacaksak önlerine Firmino gibi bir oyuncu gerekiyor

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Firmino su anki durumundan bagimsiz oyunu bu akliyla oynayan nadir oyunculardan TR liginde yuruye yuruye her oyuncunu gol pozisyonuna sokar kendide atar

Tabi futbolla alakasi ne durumda bilmek lazim kafada bitirmismi sakat mi maliyetide kol gibidir ama izlemeyi cok isterdim

Erden başkanım vasatseverlerin gazına gelip ne idiğü belirsiz herifleri almaz inşallah

gittiği yol doğru yol

araya bi iki genç potansiyel sıkıştırsın tutarsa tutar zaten

sanki alınca oynatıyor hoca

firminho imkanı varsa kesin alınmalı

herkes müsterih olsun

Ben de ufak aksaklıklar olsa da oyuncuların maaşlarının ödendiğini düşünüyorum. Gerisi hikaye. Galatasaray'ı bu tip basit manipülasyonlarla alt edeceğini sananlara tebessüm ediyorum sadece.

Abdulkadir Ömür ıslıklandıktan sonra idmanlara çıkmıyormuş. Müzmin sakat olmasa bir deneyelim derdim ama Bakasetas ya da Ömür Bjk yapar muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt