Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gibi adamı noelde Arabistan'a götürürsen o da tatilini böyle alır bir şekilde...

Bu arada İcardi'yi ilk geldiğinden beri çok destekleyen biri olarak bunu söylüyorum.

Bazı gerçekler var tamamdır sakatlandı falan ama öyle oynamasına engel bir durum yoktu.

Öyle olsa zaten Arabistan'a götürmezdik bir anda nasıl oynayamayacak duruma geldi?

Benim için sıkıntı değil tahminimin çok çok üstünde özveri gösterdi. Sakat sakat oynadı.

Tatil iyi gelecektir. Sezonun kalanında eski performansına dönsün hiç sıkıntı değil bu kaçamakları.

Geçen senede Adana deplasmanına gitmedi. Sonra döndü ligi bize aldı. İcardi olmadan da Konya'yı yenelim bir zahmet.

Transfer sezonunun açıldığı gün 6-8 arası yapıştırıp tyukavin indiriyorsun sonra keyfine bakıyorsun. İcardiye en çok benzeyen oyuncu kendisi alın çocuğu yetiştirsin icardi. 2 sene sonra ikisinden birini de uğurlarsın.
Bakambu da zaha ile birlikte kanat forvet oyuncusu olur.

Icardi dinlensin biraz iyi olur.Zaten valla Halil oynasa daha katkı verir Icardi'nin son durumuyla kıyasladığımızda.0 etkisi vardı zaten Halil 1 bile oynasa yeter.

360100607_658469129640426_4611255696995941122_n.jpg
Forumun yarısı bundan daha iyi golcüdür. Adamın golün icadından haberi yok

Yarım senelik forvet transferi şart oldu.

Kaynama olmaz kolay kolay diyorlar.

Dedeler de 4-5 aydan bahsediyor.

Sezonu kapatması demek bu

Super kupa iptal olmasa icardi oynayacakti Allahtan iptal olmus nasil bir saglik kurulu var adama sezonu kapattiracak en sonunda

İcardi gibi adamı noelde Arabistan'a götürürsen o da tatilini böyle alır bir şekilde...

Bu arada İcardi'yi ilk geldiğinden beri çok destekleyen biri olarak bunu söylüyorum.

Bazı gerçekler var tamamdır sakatlandı falan ama öyle oynamasına engel bir durum yoktu.

Öyle olsa zaten Arabistan'a götürmezdik bir anda nasıl oynayamayacak duruma geldi?

Benim için sıkıntı değil tahminimin çok çok üstünde özveri gösterdi. Sakat sakat oynadı.

Tatil iyi gelecektir. Sezonun kalanında eski performansına dönsün hiç sıkıntı değil bu kaçamakları.

Geçen senede Adana deplasmanına gitmedi. Sonra döndü ligi bize aldı. İcardi olmadan da Konya'yı yenelim bir zahmet.
Adam tatil yapmak istese niye iznin bittiği gün dubaiden istanbula dönsün. icardi aidiyeti sorgulanacak biri değil, oynasa niye sakat sakat oynuyorsun diye kızıyor millet, dinlense tatil için kaçtı diyorlar.

Transfer sezonunun açıldığı gün 6-8 arası yapıştırıp tyukavin indiriyorsun sonra keyfine bakıyorsun. İcardiye en çok benzeyen oyuncu kendisi alın çocuğu yetiştirsin icardi. 2 sene sonra ikisinden birini de uğurlarsın.
Bakambu da zaha ile birlikte kanat forvet oyuncusu olur.
Herhalde bir 15 kagit isterler. Yapilacaklar dahilinde bir transfer degil o denli bir pahali forvet transferi.

Adamın tatilde olmaması yaptığın yorumu zaten en başta çöpe atıyor. Adam Florya'ya bireysel antrenman ve tedavi için geliyor yani tatile gitme durumu yok. Süper kupa maçında risk alınacaktı belliki Allah 'tan alınmadı.

Halilin her yeri gol olsa maksimum 5 gol atar sezon boyu.Tam bir negatif enerji deposu inşallah bu şanlı formadaki son yılı olur

İdmana çıkabilen 3-5 kişiyi tutun getirin şuandan kötü olmayız

Adamlara bak ya biri 10 biri 5-6 biri 3-4 alıyo beyefendilere idman maç beğendiremiyoruz

Kereme sövüyoruz ediyoruz adam ne idman kaçırıyo ne maç bunlar kadar skor katkısı veriyo bide bunların maaşa nazaran asgari ücret alıyo

Kerem apo boey barış bundan sonra korumam altına alınmıştır

Hakim ziyech
14 mac 4g 2 asist
İlk 11 oynadığı maç sayısı 9.
90 dakikayı tamamladığı mac yok.
Aldığı para 3.5 milyon.Buyuk rezillik cidden şu adamı derhal sepetlesinler ya

İdmana çıkabilen 3-5 kişiyi tutun getirin şuandan kötü olmayız

Adamlara bak ya biri 10 biri 5-6 biri 3-4 alıyo beyefendilere idman maç beğendiremiyoruz

Kereme sövüyoruz ediyoruz adam ne idman kaçırıyo ne maç bunlar kadar skor katkısı veriyo bide bunların maaşa nazaran asgari ücret alıyo

Kerem apo boey barış bundan sonra korumam altına alınmıştır
1704467136174.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt