- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
Her habere inananlar inanmıştır sanırım, akıllı olanların inandığını sanmıyorum.Çekemiyorlar, kiskaniyorlar seni. Nasil da yedin gscyi dembele diye ama?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her habere inananlar inanmıştır sanırım, akıllı olanların inandığını sanmıyorum.Çekemiyorlar, kiskaniyorlar seni. Nasil da yedin gscyi dembele diye ama?
Aynen abdülcüğümHer habere inananlar inanmıştır sanırım, akıllı olanların inandığını sanmıyorum.
Kamada çöpü gelemezMuslera
Boey Davinson Abdülkerim Tavares
Ndiaye Torreira
Zaha Kamada Kerem
İcardi
Güzel olabilir
He 1 maçta izledin ya hemen isteyelimKasimpasa'dan Da Costa'yi istesek 3-5m euro cekerler herhal
Adamın 3 golü vardı bu sezon 5-10 dakika öncesi kadar.Kasimpasa'dan Da Costa'yi istesek 3-5m euro cekerler herhal
Halil Dervisoglu 1,5 senemizi yedi ama simdi kurtarici rolüne düstü yineHe 1 maçta izledin ya hemen isteyelim![]()
Tahkim kurul skandalini kimse konusmasin diyeAli koç haber türk’te konusacak 1-2 dk sonra
Yeni lakabi kartal terbiyecisi bu dakikadan sonraAdamın 3 golü vardı bu sezon 5-10 dakika öncesi kadar.
Santrafor almalıyız bir liste yap Ingiltere/Fransa/Italya'da deneyimli ama az forma şansı bulanlarHalil Dervisoglu 1,5 senemizi yedi ama simdi kurtarici rolüne düstü yine![]()
Bak bunu demen içimi rahatlattı, gelsin o vakit. Adam ölmüş durumda diye istemiyordum...Ndiaye nin ölüsü Ndombele olivera Kerem falan sallar 1 sezon gelsin oynasın
Erencan yardımcıSantrafor almalıyız bir liste yap Ingiltere/Fransa/Italya'da deneyimli ama az forma şansı bulanlar
6 ay kiralık
Erencan yardımcı
tip:bonservis
Çok iyi topçu
Santrafor almalıyız bir liste yap Ingiltere/Fransa/Italya'da deneyimli ama az forma şansı bulanlar
6 ay kiralık
Rotasyonda iyi iş yapiyodu son maçlarda.Vermezler.Hatta 11 oynuyor son maçlarda![]()
Jean-Philippe Mateta - Oyuncu profili 25/26
Jean-Philippe Mateta, 28, Fransa ➤ Crystal Palace, 2021'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 35.00 mil. € ➤ * 28 Haz 1997, Sevran, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Niye isteyelim yavKasimpasa'dan Da Costa'yi istesek 3-5m euro cekerler herhal