Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenerbahçe'den Hoffenheim'a transfer olan Attila Szalai için Galatasaray, Victor Nelsson'un yerine transfer etmeyi planlıyor. Fenerbahçe'nin bu transferi reddetmesi üzerine Galatasaray, Macar oyuncunun menajerine olumlu yanıt verdi. Teknik direktör Okan Buruk da Szalai'nin takıma katılmasına onay verdi.​

benden onay bu transfere
Sizden?
Zıplamayı bilmiyor, pozisyon almayı bilmiyor, böyle stoper olmaz

IMG_4037.webp

Geldiğinde solbekti, MT da stoper olarak oynuyordu diye hatırlıyorum. 'Solbekimsi stoper' de uzlaşalım derim...
Abi takip ettiğim biri olmadı hiç ama istatistiklere baktığımda 8 sezonda sadece 26 maç (9'u fenerbahçe) sol bek oynamış. 203 maç ise stoper

Alanyaspor dan Yusuf özdemir şuan sol kanatta oynuyor ama ana pozisyonu sol bek görünüyor bu arkadaş nasıl izleyen var mı?
isim soyisim ikilemesinde yusuf demir isminin olması beni ürkütse de fena olmayan bir herif bizde ne yapar kestirmek zor. 1.10 boyutla solbek olmaz ondan gibi. Kanat alternatifi için alacaksak bişey demem ama emre kılınç gillerden gibi duruyor o herif.

Ne yalan söyleyeyim bilemedim.
Kalsın takımında oynasın avrupaya gitsin

isim soyisim ikilemesinde yusuf demir isminin olması beni ürkütse de fena olmayan bir herif bizde ne yapar kestirmek zor. 1.10 boyutla solbek olmaz ondan gibi. Kanat alternatifi için alacaksak bişey demem ama emre kılınç gillerden gibi duruyor o herif.

Ne yalan söyleyeyim bilemedim.
Kalsın takımında oynasın avrupaya gitsin
Ne demeye çalıştın?

Ne demeye çalıştın?
sıska,kalıplanmadığı sürece bizde olmaz.

Bu konuda altyapı oyuncularından da dilimiz yandı.
Kasımcanı kopyala yapıştır adını değiştir = bu herifin vücut.

Forvete yakın bölgelerde bu oyuncular kurtarır bek oyuncu biraz sportif vücutlu olacak.

20 yaşındaki kazımcanı bir yerlere gönderip gelişim göstermesi üzerine çalışmalıyız.

sıska,kalıplanmadığı sürece bizde olmaz.

Bu konuda altyapı oyuncularından da dilimiz yandı.
Kasımcanı kopyala yapıştır adını değiştir = bu herifin vücut.

Forvete yakın bölgelerde bu oyuncular kurtarır bek oyuncu biraz sportif vücutlu olacak.
Bekler de kanat oyuncuları gibi biraz ince oluyorlar genellikle. Kalıplı adam, hele de Okan gibi hocaların istediği git-gelleri yapamaz...

Kazımcan' ın sorunu sıska olmaktan çok dengesizliği; koşarken, rakibi karşılarken filan vücudu garip şekiller alıyor, denk geldiğim iki sakatlığı da o şekilde gelişti hatta...

Yusuf geçen yıl dikkatimi çekmiş, burada da bilenlerin fikrini sormuştum, cevap veren olmadı. Ben de denk getirip izlemeye çalıştım ama ya takımı çok kötü olduğu için fikir yürütmek mümkün olmadı, ya kanatta oynadı filan. Solbek oynadığı bir maçta da pek ortalıkta göremedim doğrusu...

Hocanın istediği git-gelleri yapabileceğini pek sanmıyorum ama Levent Mercan iyi oyuncu. Orta saha menşeyli olduğu için pas kalitesi çok çok iyi. Takımın arızalı pas trafiğini normalleştirme konusunda önemli katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Anlık yerli solbek favorim o...

Slazai uygun maliyetle gelecek yedek stoper ve sol bek yedegi olacaksa asla karsi cikmam ilk sene muhtesem oynadi kotu oynadigi sezon stoper partneri yoktu adamin bir mac peres bir mac serdar bir mac baskasi oynadi durdu

Cokta iyi yedek stoper olur Davinsonla birlikte muhtesem ikilide olabilirler ben nelsondan daha cok begeniyordum kim min jea ile oynarken stoperde partner herseydir semihte ujfaliji ile harikaydi

Transferi gerçekleşir de sezon içinde Berkay Yılmaz' dan medet umacak noktaya gelirsek anlarsın belki (Umamıyorum gerçi de...)

Szalai milli takımında 352nin sol stoperi oynuyo solbekle alakası yok fb de az solbek oynadı hepsinde rezaletti adam stoperken kötü solbekken ise rezalet

Senin o adamı kalkıp bize istemenin,üstelik birde solbeke istemenin %1 de olsa mantığı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt