Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Szalai milli takımında 352nin sol stoperi oynuyo solbekle alakası yok fb de az solbek oynadı hepsinde rezaletti adam stoperken kötü solbekken ise rezalet

Senin o adamı kalkıp bize istemenin,üstelik birde solbeke istemenin %1 de olsa mantığı yok
Hoca istiyorsa asimetrik dizilişle yarı üçlü gibi bir şey mi düşünüyordur diye kendisini anlamaya çalıştım. Aman çok iyi olur filan da demedim, 'daha iyisi alınamıyorsa' yı hiç yoktan iyidir manasına söylerim ben. Bunu anlayamamış olmanı mazur görüyorum. Burada keselim...

bu limit olayı bana cok inandırıcı gelmiyor açıkçası ne 8jk ne fener limit filan demediler trasfer yaparken biz hangi sebebten bilmiyorum limit diye birşey cıkardık

Bizim Recep de delirmis gibi

Hoca istiyorsa asimetrik dizilişle yarı üçlü gibi bir şey mi düşünüyordur diye kendisini anlamaya çalıştım. Aman çok iyi olur filan da demedim, 'daha iyisi alınamıyorsa' yı hiç yoktan iyidir manasına söylerim ben. Bunu anlayamamış olmanı mazur görüyorum. Burada keselim...
Kırdıysam özür dilerim

elalem elinde oyuncu oldugu halde 2 tane ortasaha alacaz diyor biz 2 senedir tek ortasahayla oynuyoruz şaka gibi

szalai sol bek performansı > stoper performansı.
Hızlı her herif elek ediyor onu. Futbol yaşamının sonuna doğru sol bek’e evrilip orada tamamlar.
Stoperde oynarken tek işi rakibin topla temasını kesmek üzerine kurulu olan çinli partneri ile oynarken (yani hiç bir defansif görevi yokken) bile bir vasıf gösteremeyen sıradan bir herif. Abdülkerim 3 kere tövbe ettirir kendisine.

szalai sol bek performansı > stoper performansı.
Hızlı her herif elek ediyor onu. Futbol yaşamının sonuna doğru sol bek’e evrilip orada tamamlar.
Stoperde oynarken tek işi rakibin topla temasını kesmek üzerine kurulu olan çinli partneri ile oynarken (yani hiç bir defansif görevi yokken) bile bir vasıf gösteremeyen sıradan bir herif. Abdülkerim 3 kere tövbe ettirir kendisine.
1.93 m olan sol bek mi olur yav 🙃

Berkan Kutlu Genoa'da yedek kulübesinde sürünüyor. Gel la bosu bosuna oturma orada.

Erden başkan sindirildimi yada sogudumu bilmiyoruz fakat bir yayına çıkıp artık konuşsa iyi olur ,sahipsiz sezercik modunda kulup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt