Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün bir youtube kanalında fener'in cengiz ünder'e 15 milyon euro bonservis vermesi eleştiriliyordu.

konuşmacılardan olan bir fbliden şunu duydum;

"ben cengiz transferine şöyle bakıyorum; biz 15 m euro'ya cengiz+irfan'ı aldık. cengiz gelince irfan ile rekabet oluşturduğu için, o paraya iki oyuncu aldık" dedi ahahaha :d

ee irfan'a da 11m euro bonservis vermiştin onu ne yapacağız? 2-3 yıldır zerre katkı da alamamışsın. o zaman cengiz'i de rekabete sokmak için yazın yeni bir vasat oyuncuya da 20 verip alırsın hehehe :))

Ne desek ne yazsak boş. Önce Okan Buruk'un ne istedigini bilmek lazim. 3 yerliyi hangi mevkilerde kullanacak bilmiyoruz.

Zaha ve tetenin satılmasını mantıklı bulmuyorum özellikle tete kalmalı yaşı genç 1 sezon daha tutulmalı

salt 1 adet kopenhag maçı yüzünden bu kdr karalar bağlanması enteresan geliyor herifler clde içerde nice takımın başına bela olmuş, ztn beraberlik yetiyor diye namert bir oyun oynadılar kim bililr maç ortada olsa skor ve oyun nasıl olacaktı.

salt 1 adet kopenhag maçı yüzünden bu kdr karalar bağlanması enteresan geliyor herifler clde içerde nice takımın başına bela olmuş, ztn beraberlik yetiyor diye namert bir oyun oynadılar kim bililr maç ortada olsa skor ve oyun nasıl olacaktı.
kuralar çekildiğinde 3.lüğü havada kapardık

Geçen seneyi izlemesek bu sene farklı sanacak gören de. Geçen sene ne oynuyorsak bu sene de onu oynuyoruz.

Daha fazla maç değiştirecek oyuncu var geçen sene genelde Icardi, Kerem üzerinden gidiyordu onda da Kerem’in doğru pasına kadar 20 kere deneme yapmasına herkes sövüyordu.

Manchesterın yaprak gibi takım olduğunu gördük, 2 maçta 4 puan alsak da herifler neler kaçırdı maçlarda. Kopenhag’ı zaten içerde yenememek büyük fail.

Sistemi olan bir takım gibi oynamıyoruz, geçen seneye göre mevcuttaki en büyük fark Icardi’den güncelde faydalanamıyor olmak. Hücumlar zaten bilinçli falan da değil, ikinci devre de bu transferle düzelmez. Şampiyon olursak bu Icardi, Zaha, Ziyech gibi adamlardan bir ya da ikisinin form tutup takımı taşımasıyla olur.

Mevcut takım, geçtiğimiz sezonki takımdan çok daha sıkışık ve zorlu fikstür oynamasına rağmen ligde daha fazla puan toplayıp Avrupa'da da şubatı görmüş oldu. 1-2 mevkide istikrar yakalanırsa VAR terörüne rağmen işler istediğimiz gibi gidecektir.

Geçen seneyi izlemesek bu sene farklı sanacak gören de. Geçen sene ne oynuyorsak bu sene de onu oynuyoruz.

Daha fazla maç değiştirecek oyuncu var geçen sene genelde Icardi, Kerem üzerinden gidiyordu onda da Kerem’in doğru pasına kadar 20 kere deneme yapmasına herkes sövüyordu.

Manchesterın yaprak gibi takım olduğunu gördük, 2 maçta 4 puan alsak da herifler neler kaçırdı maçlarda. Kopenhag’ı zaten içerde yenememek büyük fail.

Sistemi olan bir takım gibi oynamıyoruz, geçen seneye göre mevcuttaki en büyük fark Icardi’den güncelde faydalanamıyor olmak. Hücumlar zaten bilinçli falan da değil, ikinci devre de bu transferle düzelmez. Şampiyon olursak bu Icardi, Zaha, Ziyech gibi adamlardan bir ya da ikisinin form tutup takımı taşımasıyla olur.
Kısaca yeni hoca düşünülmeli diyorsun gibi geliyor bana bidaki sezon için. Çünkü oyun anlamında bazi sorunları cozemiyoruz ve bu teknik heyete bakar. Herşeyi 2-3 oyuncu üzerinden götürürüm mantığı da bundan kaynaklı değil mı o zaman? Genel olarak hucumda Kerem-Zaha-Tete-Ziyech birbirinden kopuk oynuyor ve tam oturmuş bir oyunumuz da yok ve bu oyuncular 3. Bölgede cok hata yapiyor bana kalırsa sanki hic antrenmanlarda calisilmiyor gibi bir görüntü veriyorlar.

Kısaca Okan buruk istifa diyorsun adminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt