- 18 Mayıs 2011
- 52.970
- 56.841
- 4.613
@Mehmet Mehmetoglu Girona'nın sarışın uzun boylu yakışıklı forveti hakkında da yorumlarını almak isterken Konyalı Memoliyle biz temsili kanks yav
2 sene boyunca cok istedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu Girona'nın sarışın uzun boylu yakışıklı forveti hakkında da yorumlarını almak isterken Konyalı Memoliyle biz temsili kanks yav
Yav başına niye 1 şey gelsin Erzinli Erzin mi burası diye sorarlar adama sonraBaşıma bir şey gelmeyecekse ve lig hedefi öncelik ise Zaha'yi sadece ligde kullanalim. Haftada bir mac oynadigi zaman etkili oluyor. Tabi senede 8 milyon alan adam icin yazilacak bir şey degil ama zararı en aza indirmek icin tercih yapmaliyiz. En azindan bu sene idare etmek lazim.
Başıma bir şey gelmeyecekse ve lig hedefi öncelik ise Zaha'yi sadece ligde kullanalim. Haftada bir mac oynadigi zaman etkili oluyor. Tabi senede 8 milyon alan adam icin yazilacak bir şey degil ama zararı en aza indirmek icin tercih yapmaliyiz. En azindan bu sene idare etmek lazim.
Okan için bir kere gitsin demedim ben hiç bir hoca için demem, Torrent’e dahi 1 ay geçince bundan bir bok olmayacağına herkesle iddiaya girerim isterse 3 yıl kalsın demiştim. Ki Okan’ı da isteyen nadir kişilerdendim ama ekibini genişletmeli en başta ve aynı hataları tekrarlamamalı. 2023 yılında Fener de Beşiktaş da 2.5a yakın puan ortalamaları yakaladı dönem dönem hatta Fenerin bize çok yakın yıl boyunca o yüzden tek başına başarı değil bu durum.Kısaca yeni hoca düşünülmeli diyorsun gibi geliyor bana bidaki sezon için. Çünkü oyun anlamında bazi sorunları cozemiyoruz ve bu teknik heyete bakar. Herşeyi 2-3 oyuncu üzerinden götürürüm mantığı da bundan kaynaklı değil mı o zaman? Genel olarak hucumda Kerem-Zaha-Tete-Ziyech birbirinden kopuk oynuyor olması tanı oturmuş bir oyunumuz yok ve bu oyuncular 3. Bölgede cok hata yapiyor .
Yıllık 8 maaş alıyormuş gibi yazmışsın ya ondan düzeltelim istedim. Önemli olan toplam maliyet. Mesela BJK'nin Rashica'da girdiği mali yükümlülük Zaha'dan daha fazla.
Bilmiyorum. Surekli 8 milyon rakamlarini görüyordum ve okuyordum.Yıllık 8 maaş alıyormuş gibi yazmışsın ya ondan düzeltelim istedim. Önemli olan toplam maliyet. Mesela BJK'nin Rashica'da girdiği mali yükümlülük Zaha'dan daha fazla.
Değerli ahbabın 1.5 senedir söylüyodu sana bunu ama inanmıyodunPatates gibi top oynuyoruz.
Bütün sorunun hatta çoğunun transfer olduğunu düşünmüyorum.
Kerem'i oyunda bir yere oturttamadığımız içinde 433 yapmıyor keza Mertens falan oyuna girdiğinde de bozuluyor sistem direkt. Ama dediğin gibi kanka yetersiz kalıyoruz ve şu isimlerle şu oyunu oynamak can sıkıcı.Okan için bir kere gitsin demedim ben hiç bir hoca için demem, Torrent’e dahi 1 ay geçince bundan bir bok olmayacağına herkesle iddiaya girerim isterse 3 yıl kalsın demiştim. Ki Okan’ı da isteyen nadir kişilerdendim ama ekibini genişletmeli en başta ve aynı hataları tekrarlamamalı. 2023 yılında Fener de Beşiktaş da 2.5a yakın puan ortalamaları yakaladı dönem dönem hatta Fenerin bize çok yakın yıl boyunca o yüzden tek başına başarı değil bu durum.
En büyük problemleri yazayım ama :
- Israrla ikili orta saha oynamaya çalışmak, bu yapı için 4 transfer yaptık hatta 5, hiç biri o ikinci mevkiyi doldurmadı, depreme kadar Sergio hariç ki o dönemde de eleştiriler vardı, çünkü çok zor bir rol bekleniyor.
- Set oynamayı düşünmezken sola hücumda oturup, az top kaybeden takımın beki olacak adamı aldık. Bizde beklentilerin altında kalması mesele değil, 3 senede 45 asist yapmış adamın burada en azından bu ortalamaya yaklaşması gerekirdi.
- 433 kanadı alıp 4231 oynatıp defans beklentisine giriyoruz, 3lü orta saha olmayınca sol iç ve sağ iç olmadığından bu görevi yapamıyor. 10 no diye oynattığımız bağlantı oyuncusu rolü de çok fark yaratmıyor bunu pasör 8lerle kompanze edebilirdik.
Kısacası olabildiğince zor bir oyun oynamaya çalışıp, mevcut oyuncuların pozitif yönlerini kullanamıyoruz. Örnek vereyim, 10 metrekare alanda oynayan Tadic’ten Fener max verimi alabiliyor defoları her maç gözükmüyor en azından ama biz yapamıyoruz.
Önceliği fizik kalite olarak belirleyeceksek Kopenhag gibi çok da iyi sistem takımı olmalıyız, böyle topu ayağına isteyen adamlar almamalıyız. Ee Bodo’daki orta saha isteniyor şimdi, o bölgeden olmuş oyuncu aldık sahaya bile koymadık geçen sene. Takımın yapısı kendi içinde tutarsız.
hocamı hala seviyorum. koymaya devam edecektir.Değerli ahbabın 1.5 senedir söylüyodu sana bunu ama inanmıyodun
Sana yapma etme okan hocacı olma diyodum ama dinlemiyodun
Rakı İle haydari iyi gider
Kim lan bu tanimiyom