- 18 Mayıs 2011
- 52.979
- 56.851
- 4.613
Rafa Silva Adım Adım Cimbom'a diyelim..
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rafa Silva Adım Adım Cimbom'a diyelim..
![]()
Burcu özberk konusundaki videoya görüşlerini okumak isterimTransfersizlik beni azdırıyor. Burcu Özberk konusuna Damla Can fotosu at da konuda tartışma çıkaralım derim. @Naci Liboş
Köpeğin şanslı olduğunu düşünüyorumBurcu özberk konusundaki videoya görüşlerini okumak isterim
Forumu iyice Cumartesi Magazin ekine çevirdiniz yawTransfersizlik beni azdırıyor. Burcu Özberk konusuna Damla Can fotosu at da konuda tartışma çıkaralım derim. @Naci Liboş
Kupa maçları gelmişti, iyi olduBaran geri geliyormuş hadi iyisiniz akıyor bu gece.
Zhahahah 10 dk sure alabilmis alt ligdeBaran geri geliyormuş hadi iyisiniz akıyor bu gece.
Şunları görünce komple kpatmak lazım diye düşünüyorum. Yerli değil de biraz yabancı yetiştirmek için çabalasak bari yav.Zhahahah 10 dk sure alabilmis alt ligde
2 senedir anadoluya gitmemek icin gotunu yirtti en oynamasi gereken zamanlarda u19da durdu istanbulda takilmak icin
Mcdonaldsta falan calisir artik birkac yil sonra
Kız konuları forumun aktifliginin en buyuk mimarıdır reis teessüf ederimForumu iyice Cumartesi Magazin ekine çevirdiniz yaw![]()

Kız konuları forumun aktifliginin en buyuk mimarıdır reis teessüf ederim![]()
İşte transfer diye buna derim ümraniye maçinda 11 çıkacaktırBaran geri geliyormuş hadi iyisiniz akıyor bu gece.
Öğlen bir ara girdim, Devrim Özkan ile Burcu Özbek konuşuluyordu sadece. Yanlış foruma girdim herhalde dedimKız konuları forumun aktifliginin en buyuk mimarıdır reis teessüf ederim![]()