Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.923
- 39.307
- 3.993
bizim ülkede transfer dönemi 1 hafta olmalı bizim gibi gevşek takımlara çok bile beceriksiz yönetimi olanlar transfer yapamaz enazından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bizim tayyaremize yapılan bir operasyondur. Hepimizin tayyarelerini bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. @Naci Liboş @Umut IşıkBurcu Özberk konusu neden kapandı? Forum yönetimi nereye varmaya çalışmaktadır?
![]()
Kai Wagner - Player profile 2024
Kai Wagner, 27, from Germany ➤ Philadelphia Union, since 2018 ➤ Left-Back ➤ Market value: €5.00m ➤ * Feb 15, 1997 in Geislingen an der Steige, Germanywww.transfermarkt.com
gelsinIrkcilik yüzünden ceza almisti. Bilmem gelsin mi.
Geçen seneyi izlemesek bu sene farklı sanacak gören de. Geçen sene ne oynuyorsak bu sene de onu oynuyoruz.
Daha fazla maç değiştirecek oyuncu var geçen sene genelde Icardi, Kerem üzerinden gidiyordu onda da Kerem’in doğru pasına kadar 20 kere deneme yapmasına herkes sövüyordu.
Manchesterın yaprak gibi takım olduğunu gördük, 2 maçta 4 puan alsak da herifler neler kaçırdı maçlarda. Kopenhag’ı zaten içerde yenememek büyük fail.
Sistemi olan bir takım gibi oynamıyoruz, geçen seneye göre mevcuttaki en büyük fark Icardi’den güncelde faydalanamıyor olmak. Hücumlar zaten bilinçli falan da değil, ikinci devre de bu transferle düzelmez. Şampiyon olursak bu Icardi, Zaha, Ziyech gibi adamlardan bir ya da ikisinin form tutup takımı taşımasıyla olur.
Irkcilik yüzünden ceza almisti. Bilmem gelsin mi.
kime yaptığına bağlı
Konu mu kapanmıs ? adalet yerini bulacak ileride açılacaktır. Sadece o değil. Tüm hanımefendi konularını bir gece operayonu çekilmiş kınıyorum.Bu bizim tayyaremize yapılan bir operasyondur. Hepimizin tayyarelerini bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. @Naci Liboş @Umut Işık
Transfer her zaman gerekli olur zaten, en iyi takımda bile ama sadece oyuncu almakla sorunları çözebileceğimizi sanmıyorum. Oyunu da geliştirmek gerek bunun yanında.Reis transfere ihtiyaç yok noktası dışında tüm yazdiklarina katiliyorum.
Bizim çok net ota sahaya ve sol beke ihtiyacımız var.
Özellikle orta sahadaki eksiklik hem takım oyununu hem özellikle ilerideki oyuncuların performansını olumsuz yönde etkiliyor.Bu transfer obezligi değil çok net ihtiyaç.