Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.505
- 7.992
- 1.428
Yöneticimiz eşine yakalanmış.O yüzden kaldırmış.Bütün güzel hanımefendi konularına kilit vuruluyor. Sebep belirtirseniz seviniriz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yöneticimiz eşine yakalanmış.O yüzden kaldırmış.Bütün güzel hanımefendi konularına kilit vuruluyor. Sebep belirtirseniz seviniriz!!!
Bütün güzel hanımefendi konularına kilit vuruluyor. Sebep belirtirseniz seviniriz!!!
Doberman sezon başı hemen belli etti mamalandığını, o zamandan beridir bunlara şaşırmıyorum. Bu herifi bile satın aldı organize kötülük. Benim asıl garibime giden devletin fırıldaka hala ses çıkarmaması. Herif kirli senaryoları sürekli başka mecralarda sergiliyor. Herif ülkenin beka sorunu olmuş durumdaAman böyle yorumlar yapma burda Erman sevici çok kızarlar sonra..
Erman tam bir yalamadır.
Bizim yornetim bir taraftar olarak benim için bundan sonra yok hükmündedir.Yok baskiymiş yok iktidar korkusuymuş geçiniz..Bu kadar aptal olmayalım.Galatasaray yönetimi her zaman olduğu gibi Galatasarayli olmayan adamların yani sözde hobi niyetine takım tutan adamlardan oluşmustur.Bir tek Erden Timur var oda tek kalıyor.Ama ne olursa olsun ondanda bu konuda beklentilerim fazlaydı.Ozellikle şu fair ve Türk futbolunu kurtarma söylemlerinden bıktim.Adamlsr namussuz,şerefsiz hala bunu goremiyorlar.
Bıze karşı tüm bu olanlar ve ýönetimin tavrı,oynadiğimiz oyun,transfer konusunda Okan hocanın ve taraftarın soylemleri beni umutsuzluğa itiyor.inatla zorla namussuzlari sevindirmek için elimizden geleni yapıyoruz.
Eleştirilebilir herkes ama bazıları net artniyetli, üzüm yemektense bağcıyı dövme niyetindeler.abdulkerim; bayern
kerem; ajax, napoli, lazio
sanchez; napoli
nelson; totenham, arsenal
ziyech; ajax, al ittihad, sevilla
angelino; ajax, villareal, frankfurt, union
zaha; crystalp, napoli, lazio, psg, al nasr
torreira; lazio, acmilan, atalanta, sevilla
icardi; real, inter
barış; lazio, ajax, psv
boey; arsenal, manu, totenham, brighton, aston villa
halil; birmingham
tete; ajax, celtic, glasgow, psv, feyenord