Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu bir sektör. Bu işten para kazanıyor bu adamlar reis.

Yıllarca renk ayrımı olmadan bu ve birkaç herif daha tvlerde futbol yerine hakem konuştular, her konuda ayrışmak, insanların birbirine düşman olması yetmezmiş gibi futbola da böyle soktular bu işleri.

Maç sonunda hakem dövmenin, hakeme ana avrat küfür etmenin, ya da maç sonu polis arabalarına saldırmanın veya otobüslere kurşun atmanın altında yatan sebep bu ve buna benzer adamların tvlerde veya kulüplerde görev almaları.

Meler mevzusundan ders çıkarılacağını düşünenler yanılıyorlar, zihniyet düzelmedikçe yarın bu hakemleri birileri çeker vurur.

ve maalesef zihniyetin değişmesi imkansız, sadece futbolda değil her alanda ayrıştık artık. bunu başardılar

Karı kız baslıklarının kilidi acılmıstır tum uyelere bılgılendırmedir

O profili aldığımızda değişen bişey olmadığını görünce sorunu transferde sandığın için çok pişman olacaksın
Kalenin içinden tribüne vurmak okan burukun suçu doğru diyorsun. Bu takım kopenhag bayern maçları da bu kale içinden kaçan sayısız pozisyon yüzünden kaybedildi. Bu takıma skorer bir 10 numara ve iyi bir 8 numara alınsın takımın hangi seviyeye geldiğini göreceğiz. icardi dışında net bir skorerimiz yok çözüm de net transferde çünkü yaz döneminde ihtiyaçlar alınmadı.

Abdülkerımın gıtmesı iyi olur

seneye sınır kalkıyor böylece nellson sanchez ile daha iyi savunma hattımız olur

büyük kulup ıstıyorsa gıdebılır

20mye Abdul gidebilir de sinir için çok sıkıntı olur şuan giderse.Yerine alacak adam yok.Hadi seneye yabancı koyarız da bu sene nolcak ? Ozkacar kiralanabilir ama o da aynı katkıyı veremez.Caglar olsa hem maliyetli hem bok gibi adam çok düşüşte.Alsan sezon sonu yerine yabancı koyulmaz çok maliyetli olduğu için

Abdülkerim çok değerli bir futbolcu
Takımımızdan ayrılmasını istemem ancak Avrupa heyecanını tatmasını da isterim açıkçası.
Haliyle yaşı itibariyle çok geç keşfedilmiş bir isim. Ayrıca o, oyununu oynarken Galatasaray'a layık olmaya çalıştığını belirtti. Ben de böyle değerli bir adamın içinde ukde kalmasını istemem doğrusu

Sorun kimde rtş.

52 maçta 41 galibiyet alan SOKAN BURUK Hocamızda mı
Melih biraz msjlarına baktım ve keremi bokladığını gördüm

Şimdi senin bakış açınla sana şunu soruyorum

Gayet iyi skor katkısı yapan, gole de asiste de pozisyona da en yakın oyuncumuz olan,nerdeyse her sezon çift hane gol asist üretmiş,geçen sezon da asist kralı olmuş keremi neden bokluyorsun?

Evet bende senle aynı sebepten okanı bokluyorum işte,istatistik var ama oyun yok

Yazın sınır kalkarsa ve abdulkerim de avrupaya gitmek isterse satılabilir ama şimdi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt