Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüyamda Kopenhag’ın orta sahası Diogo Gonçalves’i alıyoduk twitterdan tepki geldi diye vazgeçiyorlardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Top 5 kulüplerin arasinda acil stoperin arayan bir tek Bayern var.

Sampiyonlar Liginde gayet iyi bir seviyede oynadi. Ilk Bayern macinda da cok iyidi.

Yani ben ihtimal vermiyordum ama yine de bir seyler var gibi.

Bayern Dragusin'i itsiyordu en son.

Ama Bayern kolay kolay 25-30 vermez Dragusine. Gelir elimizden ApoKerimi daha ucuz bir miktara alir. Kim Min Jae örnegi ile Türk pazarina girmeyi düsünmüs olabilirler.

1704794479291.webp

1704794507427.webp

Son düzenleme:
Abdülkerime zam yapılması doğru karar maaş skalasına bakınca çok düşük alıyor adam böyle katkı veren adamın maaşını ilk 11 ortalamasına yaklaştırman lazım yoksa gelir öyle bir teklif yapar biri adam gitcem diye tutturur bakar kalırız arkasından
Takımın maaşları fail durumu rayına sokmak için yüksekleri düşürmek gerekirken düşükleri yükseltiyoruz

İcardi,mertens,tete,zaha,ziyech,sergio,toreira,ndombele,angelino,muslera,davinson çok yüksek ücret alıyolar bakambu bile 1.5 m euro alıyo

Bak nelson sözleşme uzatmıyo,boey söylenene göre 2-3 m maaş ve imza parası istiyomuş böyle olmaz

Top 5 kulüplerin arasinda acil stoperin arayan bir tek Bayern var.

Sampiyonlar Liginde gayet iyi bir seviyede oynadi. Ilk Bayern macinda da cok iyidi.

Yani ben ihtimal vermiyordum ama yine de bir seyler var gibi.

Bayern Dragusin'i itsiyordu en son.

Ama Bayern kolay kolay 25-30 vermez Dragusine. Gelir elimizden ApoKerimi daha ucuz bir miktara alir. Kim Min Jae örnegi ile Türk pazarina girmeyi düsünmüs olabilirler.

Ekli dosyayı görüntüle 230189
Ekli dosyayı görüntüle 230190
Kim ve bardakciyi takaslayalim. Ben okeyim :d

Cok samimi söylüyorum kimin Santos kimin baskan oldugunu bile bilmiyorum bu karede

1704795518470.webp

Arat tarafından sayın dinç’e yapılan saygısızlığı kınıyorum

Barış Alper sol bek yükünün altından kalkacak gibi angelinodan çıkabilirsek 1 yabancı sol bek alabiliriz, onun haricinde acil bir transfer ihtiyacımız yok. Gereksiz adam alıp yabancı sınırını şişirmeye gerek yok belki scout transferi yapabiliriz boey tarzı

Dünkü mesajıma niye dönüş yapmadın

İstatistik var oyun yok gibi bi söyleme ne tür bi cevap verecegimi bilemedim.

Desen ki oyunda aksaklıklar var sana katilirim, fakat oyun yok demek icin bayagı vicdansız olmak lzm veya art niyetli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt