Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın maaşları fail durumu rayına sokmak için yüksekleri düşürmek gerekirken düşükleri yükseltiyoruz

İcardi,mertens,tete,zaha,ziyech,sergio,toreira,ndombele,angelino,muslera,davinson çok yüksek ücret alıyolar bakambu bile 1.5 m euro alıyo

Bak nelson sözleşme uzatmıyo,boey söylenene göre 2-3 m maaş ve imza parası istiyomuş böyle olmaz
Herkeze aynı olmamalı zaten en büyük handikap takımda yıldız statüsüsünde çok oyuncu var ve maaşlar yüksek boey falan givi adamlar biz daha çok iie yarıyoruz bizden fazla maaş alıyolar gibi düşünür haliyle

Barış Alper sol bek yükünün altından kalkacak gibi angelinodan çıkabilirsek 1 yabancı sol bek alabiliriz, onun haricinde acil bir transfer ihtiyacımız yok. Gereksiz adam alıp yabancı sınırını şişirmeye gerek yok belki scout transferi yapabiliriz boey tarzı
Sanki banada öyle geliyor bir 10-15 maç orda oynasa harbi sol bek olucak gibi adam oynadıkça pozisyon bilgisi de gelişir çok hızlı olması artı ortaları geliştirirse büyük iş yapar

Milyon eurolara aldırdığı çöpleri istemez gider fbnin tsnin çöplerini ister onlara kazandırır

Ve bu adama imparator diyolar açın gözünüzü biatı bırakın artık
O kadar kupayı da zaten fbye falan yaptığı yardımlar belli olmasın diye almıştı zamanında.

cok baba bir 10 numara alma ihtimalimiz hic yok mu bizim mertesin yerine?

bu sacma salak transfer islerini takip etmedigim icin, gece gündüz bu konuyu takip eden birisi cevaplayabilirse cok sevinirim

İstatistik var oyun yok gibi bi söyleme ne tür bi cevap verecegimi bilemedim.

Desen ki oyunda aksaklıklar var sana katilirim, fakat oyun yok demek icin bayagı vicdansız olmak lzm veya art niyetli.
Sen okanın oynattığı oyunu eleştirdiğim için bana istatistik dersen bende sana eleştirdiğin keremin istatistiğini sunarım iki arada bi derede kalırsın

O yüzden ilk başta tutarlı olmak lazım çelişmemek için

Vicdan ve art niyet demişken,okanı istatistik yüzünden koruyup keremin istatistiğini görmezden gelip boklamanın tabiri nedir? Vicdansızlık ve art niyet gibi duruyo ne dersin?

Top 5 kulüplerin arasinda acil stoperin arayan bir tek Bayern var.

Sampiyonlar Liginde gayet iyi bir seviyede oynadi. Ilk Bayern macinda da cok iyidi.

Yani ben ihtimal vermiyordum ama yine de bir seyler var gibi.

Bayern Dragusin'i itsiyordu en son.

Ama Bayern kolay kolay 25-30 vermez Dragusine. Gelir elimizden ApoKerimi daha ucuz bir miktara alir. Kim Min Jae örnegi ile Türk pazarina girmeyi düsünmüs olabilirler.

Ekli dosyayı görüntüle 230189
Ekli dosyayı görüntüle 230190
27 yaşındaki koreliye 50 milyon euro veren herifler abdüle 30 ateşlesin

Herkeze aynı olmamalı zaten en büyük handikap takımda yıldız statüsüsünde çok oyuncu var ve maaşlar yüksek boey falan givi adamlar biz daha çok iie yarıyoruz bizden fazla maaş alıyolar gibi düşünür haliyle
İşte adaletsizlik var bunun çözümü düşük verdiğini yükseltmek değil haketmeden yüksek para kazananları düşürmek
O kadar kupayı da zaten fbye falan yaptığı yardımlar belli olmasın diye almıştı zamanında.
Sayın hocan 7m verdirip aldırdığı cicaldauyu niye aldırmıyo panaya

Osya niye fbnin bjknin tsnin çöpünü isteyip 4m a aldırdığı berkanı istemiyo

Bunları anlat bizde aydınlanalım

Sen okanın oynattığı oyunu eleştirdiğim için bana istatistik dersen bende sana eleştirdiğin keremin istatistiğini sunarım iki arada bi derede kalırsın

O yüzden ilk başta tutarlı olmak lazım çelişmemek için

Vicdan ve art niyet demişken,okanı istatistik yüzünden koruyup keremin istatistiğini görmezden gelip boklamanın tabiri nedir? Vicdansızlık ve art niyet gibi duruyo ne dersin?

Ben keremi eleştiriyorum sen okana hoca değil demeye getiriyorsun ikisi aynı şeyler mi? Keremin skor üretmediği her maç izleyeni çıldırttığını söylüyorum futbolcu değil demiyorum. sen söylediklerinle hoca değil diyorsun. + Ben Keremin avrupaya açılması gerektiğini, eksiklerini orada giderebileceğini de söylüyorum araştırdığın postlarda bunları da dikkate al. kırpma

ve sen art niyetlisin, bunu ben dile getiriyorum, çoğu kişi de böyle olduğunu düşünüyor. 10 mesajından 9'u yıkıcı, biri yapıcı eleştiri. Muhtemelen bununda ayrımını yapamıyorsun

Üst perdeden konuşmayı da bırak artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt