Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekci olursak:

2 transferden fazlasini beklemiyorum.

Berkan geri donuyorsa orta saha transferi yapmazlar diye dusunuyorum. Boyle bir durumda Ndombele de kalir gibi.

Bari sol bek ve forvet alinsa, biz yine sampiyon oluruz bu kadroyla. Sezon sonu da kaliteli 10 numara ve orta saha transferlerine bakilir.
dombele azıcık kıpırdansa bak full demiyorum %40-50 olsa üstüne ortasaha yok tr de

bu hafta bir kırılma olacak gibi

ya fb ya biz birimiz bir darbe alacağız

biz daha bir stabil duruyoruz sahada sanki

bize karşı kendi evlerinde varlık gösteremefiler, 5-1 kazandığı maçda bile sürüyle pozisyon verdi istanbulspora

ayriyeten bize rakipler zaten sezon başından beri dişli davranıyor

fbye ise pamuk şeker ama artık yavaş yavaş küme korkusu başlayacak

rakipler mecburen fbye karşı daha dişli oynayacaklar

sanki bizim lehimize bir kırılma olacak gibi öyle bir hissiyata sahibim fbnin oyunu baya geriledi bizde ise gittikce daha güçlü bir oyun oluşuyor

Ben keremi eleştiriyorum sen okana hoca değil demeye getiriyorsun ikisi aynı şeyler mi? Keremin skor üretmediği her maç izleyeni çıldırttığını söylüyorum futbolcu değil demiyorum. sen söylediklerinle hoca değil diyorsun. + Ben Keremin avrupaya açılması gerektiğini, eksiklerini orada giderebileceğini de söylüyorum araştırdığın postlarda bunları da dikkate al. kırpma

ve sen art niyetlisin, bunu ben dile getiriyorum, çoğu kişi de böyle olduğunu düşünüyor. 10 mesajından 9'u yıkıcı, biri yapıcı eleştiri. Muhtemelen bununda ayrımını yapamıyorsun

Üst perdeden konuşmayı da bırak artık.
Sorun keremi eleştirmen değil keremi en başta ben eleştiriyorum zaten

Ben sadece senin tutarsızlığını yüzüne vurdum,okanı eleştirdiğimde bana ama şu kadar maçta şu kadar galibiyet aldı diye bişey yazdın sonra postlarına hakim olmadığım için dedim ki bi profiline gireyim bakayım kendisi beni eleştirdiği şeyi yapmış mı diye, birkaç sayfa göz atınca keremi bokladığın görülüyor zaten araştırmaya gerek yok dedim o zaman istatistik yapan keremi niye eleştiriyo sana da bunu yazdım bak beni eleştirdiğin şeyi sen yapıyosun diye

Sen kereme okana yaklaştığın gibi yaklaşsaydın bana dediğin eleştiride haklıydın,haklı olmasan bile tutarlıydın ama öyle değildi

Başkaları da böyle düşünüyo yıkıcı konuşuyosun diyip çoğulluğa sığınmanda çok ucuz bi davranış bu arada ben bireysel tartışabilirsin diye düşünmüştüm

ispanyol oyuncudan hayir gelmiyor bize

Abdulkerim ve Kerem ile yeni sozlesme gorusmeleri suruyor ve tabi ki zam yapilacak. Aldiklari maastan haberin var mi? Orada birinci yetkili kendisi o bu karari vermeyip kim verecek?
Toreiraya da zam yapıldığı söyleniyo,işte böyle böyle maaş bütçesi şişiyo tepeden kısmak yerine tavanı yükseltiyoruz

Yarın yönetim değişir kaynak sponsor falan bulamazsak napıcaz bjkye adsye mi dönücez

toreyranın hareketler ne yav ergen toxic iliskiden cıkmıs gibi

Konu o değil.Bir de imparator deniyor demişsin.Hocaya aldığı kupalardan deniyor imparator , sameti alıyor diye imparator demeyi mi bırakalım? Yaptıklarını mi unutalım o zaman.
Takılıyorum biraz üstat

Ama x fb çöpüne 3-5 verdirip aldırıp cicaldauyu istemezse şaşırıp demezmisin e niye kendi wonderkidini istemiyosun bize para kazandırmıyosun onlara kazandırıyosun diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt