Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson Ocak‘ta gidecek deniyordu, haberler kesildi birden.

O is ne oldu acaba?

Son maçta Ndombele yi iyi gördüm, Kerem ve Kaan zaten Torreira nın yani için iyi alternatifler, transfer sezonunu iyi bir sol bek alarak kapatırız diye dusunuyorum. Bu arada gidecekler olursa o zaman olay biraz değişebilir.

Bu sezonki kadro planlamamızın çok kötü olduğunun ispatı gönderdiğimiz oyuncuları geri getirmekle onaylandı. geri gelsinler özellikle doboisin gelmesini çok istiyorum sol bek ihtiyacımızı da karşılar fakat bize forvet ve 10 lazım tek transfer şansımız olsa forvet alırdım erencan - bertuğ dan biri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezonki kadro planlamamızın çok kötü olduğunun ispatı gönderdiğimiz oyuncuları geri getirmekle onaylandı. geri gelsinler özellikle doboisin gelmesini çok istiyorum sol bek ihtiyacımızı da karşılar fakat bize forvet ve 10 lazım tek transfer şansımız olsa forvet alırdım erencan - bertuğ dan biri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bertuğ'u geçen sene ligde çok takip ettim en son Rennes'de 2 maçına baktım çok etkisizdi açıkçası şu an bizim takımda o stres seviyesini kaldıramayabilir aynı şekilde Erencan bir noktada çok iyi forvet olacak ama daha erken topsuz oyunda 2'si de kendilerini geliştirmeleri lazım.

Limitimiz var, bütçemiz de var. Kısacası istersek istediğimiz adamı alırız ama devre arası sırf transfer için yapmış olmak için maliyete girilmez, opsiyonlu kiralık biri gelir orta sahaya.

Sol bek zaten alınacak.
Orta saha lazım mı? Eğer ciddi bir potansiyel bulunmazsa ben şahsen orta saha transferini de şart görmüyorum bir de sol bek yabancı olacaksa. Kerem Demirbay'ın yükselen bir performansı var. Yine Kaan var Parades rolünde oynatabileceğimiz. Berkan dönüyor Torreira'yı geriye çekip geriyi tamamen kapatmasını sağlayıp ön alan presinde direk kullanabileceğimiz. O yüzden risk transferine gerek yok bence bir potansiyel falan bulunursa olabilir. Onun yerine Mertens'ten katkı alamıyoruz seneye de yok kendisi o bölgeye hem gelecek senede düşünülerek bir fırsat hamlesi daha uygun olur sanki bu tarz fırsatlarda var çünkü o bölgede.

Hendo'yu hem PL'den isteyenler var hem Ajax istiyor bize düşmez maalesef

Sanırım bizi bekleyen böyle bir kadro olucak

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Spinazzola(Dubois)
Torreira Kaan(Berkan)
Zaha Transfer Kerem(Barış)
İcardi

Ama bence spinazzola değil tavares alınmalı hızlı

Sol bek dışında transfer yapacağımızı sanmıyorum.

Ndombele 1-2 maç daha iyi oynarsa Berkan ile kapatmayı düşünürüz.

Garip gelecek ama bence forvet bölgesine takviye yapmak isterdim ben olsam. Kanatlara da inebilen ortalığı karıştıran tarz bir forvet tipi.

Desire Douo yu alsınlar Erden in heykelini yaptıralım.

Sol bek dışında transfer yapacağımızı sanmıyorum.

Ndombele 1-2 maç daha iyi oynarsa Berkan ile kapatmayı düşünürüz.

Garip gelecek ama bence forvet bölgesine takviye yapmak isterdim ben olsam. Kanatlara da inebilen ortalığı karıştıran tarz bir forvet tipi.
Gariplik durum yok normalde en az iki safkan forvet olması lazimken elimizde bir tek icardi var. Bakambu filan kanat forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt