Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav birakin transferi falan. Takim iyi yolda 4-5 eksik topcuyla konyaya 3 attik en az 5de kacirdik. Bu kadro ligi rahat göturur. Avrupada gidebildigimiz yere kadar gidelim, seneye hedef cl de daha iyisini yapmak. Transfer yaz sezonuna kalmali

...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer Nöbetinde ve diğer transfer odaklı konularda;

Yasaklı kaynaklardan haber paylaşmak ve bunun üzerine yorum yapmak katiyen YASAKTIR.

Yağızı imalı imasız paylaşmak yasak, aynı zamanda "malum kaynak", "Y kaynak", gibi ifadelerle dolaylı yollardan bunu ifade etmeye çalışmayınız.

Bunu daha önce belirtmemize rağmen, son günlerde çok sıkça yapılmaya başlandığı için bundan sonra yasaklı kaynaklardan bilgi paylaşımı yapmanız halinde 7 gün myc cezası verileceğini bilginize sunarız.

GSCimbom Yönetimi

Yav birakin transferi falan. Takim iyi yolda 4-5 eksik topcuyla konyaya 3 attik en az 5de kacirdik. Bu kadro ligi rahat göturur. Avrupada gidebildigimiz yere kadar gidelim, seneye hedef cl de daha iyisini yapmak. Transfer yaz sezonuna kalmali

Bence 1 orta saha alınmalı her türlü .. Genel olarak kadromuzun yeterli olduğunu dusunenlerdenim sadece hocanın oynatmak istediği oyundaki eksikleri çözmesi gerekiyor..Gol kaçırma kısmında hocaya birşey diyemem topcuların hatası lakin Konya'ya karşı 1-0 öndeyken dk 75-80 gibi kornerden 6ya 2 yakalanamazsin böyle bir dünya yok.. Hocanın bir şekilde skora yatmayı yahut daha dengeli oyunu da çözmesi lazım.. Ayriyetten rakip üstümüze gelmek istediğinde oyunu sogutamiyoruz ya herro ya merro gidiyor .. Konyalı ikinci yarı bomboş pozisyonda atamadı o golü yesek belki cikaramayacaktik..

Nasıl soktuk ama mesajı olarak algıladım.
GDeA3rVXQAAA4iA

Bosver rtas daha 100 defa topu uzaya vursa bile savunacaklar bunu
Idmandan sonra sut calisiyormus kac senedir klupte elinde her imkan var sut calismak icin 32 topu staddan disari atmasimi gerekiyormus ? Turk Milleti iste oldum der ben en iyiyim der sonucuda bu iste 3.ligte gunlerini yarim gunde unutur

çok nadir çıkıyor ama son zamanlarda hepsi patladı neredeyse.Man,Mihaila,Hagi,Pusçaş falan.Son zamanlarda çıkan nadir oyunculardan Dragusin ki onu da Juve 15-16 yaş civarında getirmişti Romanya'dan.
Rumenlere laf ediliyordu 30 m euroya stoper gitti Tottenham’a. Demekki geliştirnce oluyormuş 6 ayda 5.5a al 30a sat.

Erencan Yardımcı’nın sözleşmesinde Galatasaray için geri alma maddesi bulunmuyor. (@yakupcinar)

Kulübümüzde yine akıl fiskiriyor

Edit: lan Yakup foruma üye olmuş

Idmandan sonra sut calisiyormus kac senedir klupte elinde her imkan var sut calismak icin 32 topu staddan disari atmasimi gerekiyormus ? Turk Milleti iste oldum der ben en iyiyim der sonucuda bu iste 3.ligte gunlerini yarim gunde unutur
Bahsettiğimiz oyuncumuz keremse bence keremin en büyük sorunu kesinlikle şımarması bizim drogba örneği vardı mesela adam antrenman sonrası sürekli ekstra antrenman yapıyordu ihtiyacı vardıydı yoktu adam kendini kanıtlamış biri dünyaya bizim Türk futbolcuların hiç birinde bu olay yok ve erken şımarıyorlar

Ndombele gitmiyo,berkan geliyo,ziyech kalıyo,sergioda biraz toparlamış

Angelino yerine bi solbek yeter zaten kontenjan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt