Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğimiz oyuncumuz keremse bence keremin en büyük sorunu kesinlikle şımarması bizim drogba örneği vardı mesela adam antrenman sonrası sürekli ekstra antrenman yapıyordu ihtiyacı vardıydı yoktu adam kendini kanıtlamış biri dünyaya bizim Türk futbolcuların hiç birinde bu olay yok ve erken şımarıyorlar
Eminmisin ikinci sezonundan itibaren el kol hareketleri artti bir ara frikik calisiyordu birakti herkese topu bana at demeler her topu alip dikine gitmeye calisma her topu icardiye atayim oda gol atarsa prim yaparim mantigi

Bunlar gizli ego belirtileri bazilari acik acik yapar kerem gizli yapiyor

Zaten o toplari kale onunden daglara taslara dikme sebebide fazla ozguven topa gelirken aha golu attim diye geldiginden kaciriyor lakayit gelip bam diye vuruyor benim gorusum budur

Enayiler Berlinin ödeyeceği tazminatı üstlenmiş puahahaha

Ndombele maliyet olarak külfet oluşturmayacaksa kesinlikle gitmeli. Biz Torreira’nın yanına tempolu adam bulalım diyoruz adam ilk yarı bitti daha ritmini oluşturamadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence 1 orta saha alınmalı her türlü .. Genel olarak kadromuzun yeterli olduğunu dusunenlerdenim sadece hocanın oynatmak istediği oyundaki eksikleri çözmesi gerekiyor..Gol kaçırma kısmında hocaya birşey diyemem topcuların hatası lakin Konya'ya karşı 1-0 öndeyken dk 75-80 gibi kornerden 6ya 2 yakalanamazsin böyle bir dünya yok.. Hocanın bir şekilde skora yatmayı yahut daha dengeli oyunu da çözmesi lazım.. Ayriyetten rakip üstümüze gelmek istediğinde oyunu sogutamiyoruz ya herro ya merro gidiyor .. Konyalı ikinci yarı bomboş pozisyonda atamadı o golü yesek belki cikaramayacaktik..
Bilemiyorum. Berkan da döndugune göre orta sahaya da gerek kalmadi bana göre, demirbayda form tuttu. Eldekileri kullanamlim derim. Alabilirsek sol bek alip önumuze bakalim

Kornerde kontra işinde haklisin ama konya o golu atsa diye var sayimla konuşamayiz. Öyle konuşacaksak kero tek başina 3gol kacirdi. 1ini atsa mac ilk yaridan kopardi derim bende

ben hayatımda hücumda oynayıp da , şut repertuarı bu kadar az olan bi topçu daha görmedim

Kerem Ayakiçiköşeyehavadanplaseoğlu

son güne kadar kimseyi almayız ucuz adam kovalarız. boeyle ya sözleşme uzatılsın yada şimdi satılsın seneye sözleşmesi bitiyor yazın 5 milyona gitmesin

Bize dominant bir oyuncu lazım ya.Tete Bizde olmayacak gibi 5-10 bişe koparıp göndersek.

GDeTjpCWMAAFW1v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt