Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Alper Yılmaz'ı hücumda kullanmalıyız bence kanks.Sol beke Rıdvan'ın alınmasını isterim ama 10 milyon euro bonservis edecek 1 oyuncu değil demeyeyim de daha iyi oyuncular alınır o parayla.Sacha Boey tarzı ucuz ve potansiyelli yabancı oyuncu alalım.Yabancı Kural'ı değişecekken 1 Türk oyuncuya 10 milyon euro bonservis vermek bence saçma olur..Rıdvan Yılmaz geleceğine Barış Alper oynasın daha iyi açık ve net söylüyorum ki fiziksel ve atletizm seviyesi üst düzey olmayan birini aldığımız an yine hata yapacağız.
Angelino ve Rıdvan birbirine benzer yapıda oyuncular çok büyük fark yok yine hata olacak.
İlginç şeyler oluyor
Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama AZ'te çok iyi performans gösterip, genç yasta kaptani oldu AZ Alkmaar'da. Zaten ordan Ajax topladi 10m civarinda galiba. Çocugun sanssizligi biraz tam Ajax'in kaos ortamindayken gelmesi; saçma sapan sol bek tercihleri falan, takim olarakta kötü bir dönem geçirdi Ajax.Belçika'dan arkadaşımın dayısının eniştesinin kuzenine göre bu arkadaş ile ilgileniyomusuz. Bu bilgiyi ben dahil 4-5 kişi biliyor. yakında adı basında çıkmaya başlar.
Edit: enistenin adı meki buzunkırıkan![]()
Owen Wijndal - Oyuncu profili 25/26
Owen Wijndal, 25, Hollanda ➤ Ajax Amsterdam, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 4.50 mil. € ➤ * 28 Kas 1999, Zaandam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
yönetim aşırı sessiz, bu sessizlik hiç iyi değilşampiyonluk istemiyorsak sorun degil torreirada gidebilir ama devre arası sampiyonluk isteyen hicbir takım as oyuncusunu satmaz
Katılıyorum 2017-18 sezonu beşiktaş devre arası en formda oyuncusu Cenk Tosun'u satmıştı.şampiyonluk istemiyorsak sorun degil torreirada gidebilir ama devre arası sampiyonluk isteyen hicbir takım as oyuncusunu satmaz
şampiyonluk istemiyorsak sorun degil torreirada gidebilir ama devre arası sampiyonluk isteyen hicbir takım as oyuncusunu satmaz
Devre arası 30 m euro + 5 m euro başarı bonusu + %20 pay
Yeri doldurulamayacak üç oyuncumuz var. Apo, Boey ve Torreira. Birinin yokluğu şampiyonluk gitti demek.şampiyonluk istemiyorsak sorun degil torreirada gidebilir ama devre arası sampiyonluk isteyen hicbir takım as oyuncusunu satmaz
Yakup kadar ciddiyim.Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama AZ'te çok iyi performans gösterip, genç yasta kaptani oldu AZ Alkmaar'da. Zaten ordan Ajax topladi 10m civarinda galiba. Çocugun sanssizligi biraz tam Ajax'in kaos ortamindayken gelmesi; saçma sapan sol bek tercihleri falan, takim olarakta kötü bir dönem geçirdi Ajax.
Türkiye tuhaf bir ülke ve ligimiz dahada ilginç. Tutmaz dedigin adam tutuyor, off bu adam ligin içinden geçer dedigin adamlar hiç birsey oynayamadan geri gidiyorlar ama yasi 24 ve Ajax'a gelene kadar 3 senede 7, 6 ve 10 assist yapmis bir sol bek fena bir transfer olmaz.
Direkt bu sene fb'yi şampiyon edin talimatı gelmiş olması lazımBu sene fb'yi şampiyon edeceğiz talimatı bizim takıma ulaştı heralde. En önemli adamları sattıklarına göre