Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Yılmaz geleceğine Barış Alper oynasın daha iyi açık ve net söylüyorum ki fiziksel ve atletizm seviyesi üst düzey olmayan birini aldığımız an yine hata yapacağız.

Angelino ve Rıdvan birbirine benzer yapıda oyuncular çok büyük fark yok yine hata olacak.
Barış Alper Yılmaz'ı hücumda kullanmalıyız bence kanks.Sol beke Rıdvan'ın alınmasını isterim ama 10 milyon euro bonservis edecek 1 oyuncu değil demeyeyim de daha iyi oyuncular alınır o parayla.Sacha Boey tarzı ucuz ve potansiyelli yabancı oyuncu alalım.Yabancı Kural'ı değişecekken 1 Türk oyuncuya 10 milyon euro bonservis vermek bence saçma olur..

Belçika'dan arkadaşımın dayısının eniştesinin kuzenine göre bu arkadaş ile ilgileniyomusuz. Bu bilgiyi ben dahil 4-5 kişi biliyor. yakında adı basında çıkmaya başlar.
Edit: enistenin adı meki buzunkırıkan
Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama AZ'te çok iyi performans gösterip, genç yasta kaptani oldu AZ Alkmaar'da. Zaten ordan Ajax topladi 10m civarinda galiba. Çocugun sanssizligi biraz tam Ajax'in kaos ortamindayken gelmesi; saçma sapan sol bek tercihleri falan, takim olarakta kötü bir dönem geçirdi Ajax.

Türkiye tuhaf bir ülke ve ligimiz dahada ilginç. Tutmaz dedigin adam tutuyor, off bu adam ligin içinden geçer dedigin adamlar hiç birsey oynayamadan geri gidiyorlar ama yasi 24 ve Ajax'a gelene kadar 3 senede 7, 6 ve 10 assist yapmis bir sol bek fena bir transfer olmaz.

boey satışı içime oturur hele de 20 m euro civarına bi rakam olursa acısı çıkmaz

30 civari Zaniolo dan gelecek
20 civari da boey den gelirse

50 milyonumuz oluyor girsin herkese

yav Emin Bayram'ı 7.5tan aşağı vermeyiz , o para var mı Pana'da ? Fatih hoca böbreğini mi satıp alsın.Samet almak saçma tabii ama Emin'i de almak kolay değil.

Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama AZ'te çok iyi performans gösterip, genç yasta kaptani oldu AZ Alkmaar'da. Zaten ordan Ajax topladi 10m civarinda galiba. Çocugun sanssizligi biraz tam Ajax'in kaos ortamindayken gelmesi; saçma sapan sol bek tercihleri falan, takim olarakta kötü bir dönem geçirdi Ajax.

Türkiye tuhaf bir ülke ve ligimiz dahada ilginç. Tutmaz dedigin adam tutuyor, off bu adam ligin içinden geçer dedigin adamlar hiç birsey oynayamadan geri gidiyorlar ama yasi 24 ve Ajax'a gelene kadar 3 senede 7, 6 ve 10 assist yapmis bir sol bek fena bir transfer olmaz.
Yakup kadar ciddiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt