Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pres futbolu ve baskın futbolda ligde ne hızlı topu kazanan oyuncu Boey'di gidişi inanılmaz etkiler az uz değil.

Eğer PSG haberleri doğruysa PSG'nin alamayacağı Fransız oyuncu çok azdır ki. Boey sanırım sezon başı bir röportajda PSG desteğini belirtmişti. 25 milyon+ sonraki satıştan pay+ milli takıma çağrılma bonusu+ CL bonusu gibi bir paraya satılabilir. Gendrey iyi olur yerine. Değerini bulan oyuncunun satılması taraftarıyım bir de yerli değilse özellikle. Sonuçta bu işin sakatlığı var başka şeyleri var falan. Örnek Marcao yine devre arası 15'e satacağımız ama sakatlıktan sonra yok olan Luyindama bir örnek. O yüzden değerini bulan oyuncuyu satıp yerine yine genç bir oyuncu almalıyız.

Anhelino da 26 yasinda geldi ve gelmeden önce ki asist sayilarina bak

Bize şaşa gibi tempolu bek lazim. Öyle mi bu?
Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama AZ'te çok iyi performans gösterip, genç yasta kaptani oldu AZ Alkmaar'da. Zaten ordan Ajax topladi 10m civarinda galiba. Çocugun sanssizligi biraz tam Ajax'in kaos ortamindayken gelmesi; saçma sapan sol bek tercihleri falan, takim olarakta kötü bir dönem geçirdi Ajax.

Türkiye tuhaf bir ülke ve ligimiz dahada ilginç. Tutmaz dedigin adam tutuyor, off bu adam ligin içinden geçer dedigin adamlar hiç birsey oynayamadan geri gidiyorlar ama yasi 24 ve Ajax'a gelene kadar 3 senede 7, 6 ve 10 assist yapmis bir sol bek fena bir transfer olmaz.

şampiyonluk mevzusu dısında biz oyuncu satamayız emin olun 10 milyon zorunlu opsiyonlu kiralık gibi birşeye gider
bizim yönetim ucl kazansak yine oyuncu satamaz bu konuda ümidim 0

Size bomba bir haber daha vereyim diyelim ki Boey 25 m euro'ya satıldı harcayabileceğimiz tek transfer dönemi Ocak transferi olacak bu para Haziran'a yansımıyor limitler tekrar sıfırlanıyor.

Boey'in gitmesi takıma çok fazla etki eder , defansı da bozar bizim.Davinson,Apo,Nelsson'un hiç sağ bek kademesine girmelerine gerek kalmıyordu , geçiş yerken Boey hızlı dönüyordu , birebirde muazzam olduğu için bireysel katkıyla gol yeme şansını minimuma çekiyordu daha bir sürü etmen var.Çok büyük problem olacak ben sezon başı satılması taraftarıydım ama biz devre arasında dandik Avrupa kulübünün bile iyi oyuncusunu alamıyorken gelip bizim iyi oyuncumuzu almaları üzdü cidden.Kafamda yerini dolduracak adam da yok.

Dönemin başlamasına pek az bir süre kaldı. Bakalım süreci izleyelim. Erden başkan doğru hamleler yapacaktır.

Size bomba bir haber daha vereyim diyelim ki Boey 25 m euro'ya satıldı harcayabileceğimiz tek transfer dönemi Ocak transferi olacak bu para Haziran'a yansımıyor limitler tekrar sıfırlanıyor.
O zaman sıçtık menajerlerin kucağında dans ederiz. 3luk topculara 7-8 verip

SON DAKIKA

@ UMUT_Isik_Official:

Size bomba bir haber daha söyliyeyim Boey 25 m euro'ya satıldı harcayabileceğimiz tek transfer dönemi bu dönem bu para Haziran'a yansımıyor limitler tekrar sıfırlanıyor.
Harcamak şartmı? 800 milyon tl borç azalır işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin sessizliği aşırı can sıkıyor iletişimde son yılların en berbat yönetimlerinden biri devam etmeyeceklerse çıkıp açıklasınlar zaten bu şekilde de devam etmesinler kulüpte yönetici yok

SON DAKIKA

@ UMUT_Isik_Official:

Size bomba bir haber daha söyliyeyim Boey 25 m euro'ya satıldı harcayabileceğimiz tek transfer dönemi bu dönem bu para Haziran'a yansımıyor limitler tekrar sıfırlanıyor.
Üzerime bir kumpas oyunu seziyorum, davacıyım. :asd:

Yanlış, elde ettiğin gelire göre sonraki sezon limitin artar. Dolayısıyla etkisi aynı olur.

Şuankinin artacağı bedel ile sezon sonu artacak bedel aynı olur kısacası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt