Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Biraz önce kulübe cv yolladım tdlik için bakalım dönüş olacakmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol vuruşları konusunda sorunun tembellik, aşırı özgüven veya lakaytlık olduğuna hiç katılmıyorum; aksine takımda Boey ve Torreira ile birlikte adanmışlık seviyesi ve fiziksel efor kapasitesi en yüksek adamımız...Diğer eylemlerinde olduğu gibi son vuruşta da tezcanlı halleri başına işler açıyor hep.
Bir de daha önemlisi, temel fundamental eksiklikleri var. Şut çalışmasını nasıl ve kiminle yaptığı önemli ve bu konuda bilgimiz yok. Kaleyi karşına alıp yüzlerce şut atmanın bir nebze hissiyat gelişmesi dışında bir faydası olmaz mesela...Basketbol ve Teniste olduğu gibi, futbolda da ''Split Step'' kavramı vardır. Topa hızla yaklaşsan bile esas vuruş aksiyonuna başlamadan hemen önce o adımı atıp topun hızına ve açısına göre nihai pozisyon alınır, o sırada hafiften de yavaşlanır; sonrasındaki vuruş aksiyonu yıllar içinde gelişen ve antrenmanlarla desteklenen kas hafızasına bırakılır. En hızlı gelişen ataklarda bile bu aşamalar otomatik olarak gerçekleştirilir. Büyük oyunculuk konusunda başlıca etkenlerden biridir; bkz İcardi...Bir topa hareketlendiğinde başından sonuna olası en hızlı ayak çalışmalarıyla gidilirse o vuruşta hata payı da yükselir...Buna en çarpıcı örnek Thefanis Gekas' tır. Dediklerimin kitaptaki karşılığıdır; tek vuruş ve hele kafa şutlarının hayranı idim. Genç bir hücum oyuncusu olsam, bir süreliğine de olsa, bir şekilde Gekas ile birebir çalışmanın yollarını arardıUlan madem riske ettmiyoruz. icardiyi de riske etmeseydik keske
Yarım sezon denemeye değerRıdvan Yılmaz aşırı maliyetli olacağı için başka iyi bir solbek transfer edilemez. Defansif direnç bakımından eksik olduğu için de yine çok riskli bir transfer olur.
Berkay Yılmaz' ı hiç gözüm tutmadı, gerek yok.
Yerli solbek olarak favorim Levent Mercan. Plase -belki- Yusuf Özdemir. Ki onların da maliyeti yüksek olur. Solbek işi çetrefilli...
Biraz önce kulübe cv yolladım tdlik için bakalım dönüş olacakmı
Çok sağlam biri bulunamıyorsa yarım sezon+opsiyonla gayet iyi bir seçenek olabileceğinden bahsetmiştim daha önce. Maliyeti makul olabilse Levent Mercan da alınır; Kevin+Levent çok iyi bir formül olabilirdi mesela...Yarım sezon denemeye değer
Ekli dosyayı görüntüle 230327