Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino zaten gidiyor. Nelsson Davinson dondugunde tekrar yedekte oturacagini dusundugu icin gitmek isteyecektir. Boey’un da iyi performansi ve 1.5 yillik sozlesmesi kaldigi icin kulupler kapimizi calacaktir. Ziyech icin takimdan ayrilmak istiyor haberleri vardi. Oliveira’nin lisansi sakatligindan dolayi askiya alinabilir haberleri de var.

Sampiyonluk yarisindayken sezon ortasinda buyuk degisim yapmak cok riskli ama her zaman derim degerini bulan her oyuncu satilabilir, yeter ki yerlerine dogru oyuncular alinsin. Bu arada Boey giderse ve yerine Zeki gelirse sasirmam.

sivasda boe yoksa 343 le çıkmak daha iyi olur savunmanı iki kenar oyuncusu yok bu da savunmanın yarısı demek
nelson sancez apo
kaan torrera mertens keremd.
zaka halil kerem

Ne o hacım, Gekas' ı örnek vermemi mi beğenmedin?..Bundesliga gol kralı olmuş bir adamdır; posası bile ligimizde yıllarca iş yaptı. Bahsettiğim konuda çok dikkatimi çektiği için örnek verdim. Attığı golleri, topa yaklaşırkenki adımlamalarına dikkat ederek izlersen ne demek istediğimi anlarsın belki...

Ha, teknik detaya fazla girdiğimi düşünüyorsan bilemem tabii. Detay bile değil aslında; bu işlere kafa yoran herkesin az-çok bildiği şeylerdir. Ben, daha çok veteran düzeyde oynadığım Tenis dolayısıyla vakıf olabildim; gençliğimde futbol oynarken filan duymamıştım bile...

@Barış Savaş

Son düzenleme:
Boey giderse mutlaka yabanci alinir. 20 milyona cok oyuncu bulunur

Boey futbolu bırakana kadar kalsa diyeceğim ama değerini bulan oyuncuyu göndermek zorundayız.
Mali olarak reddetme şansımız yok.
İnşallah bir gün borç yükünden kurtulup Avrupa'da her sene cl serüveninde yer alabilirsek işte o zaman daha uzun vadeli takımlar izleyebiliriz.

Kosta Nedeljkovic
Vinícius Tobias
Agustín Giay
Elias Jelert
Juan David Mosquera
Andrés Hurtado
Pedro Malheiro
Juan Barinaga
Costinha
Wesley
Jusuf Gazibegovic
Valentin Gendrey

@Alper Altun

bugün 3-4 oyuncu yolladik 0 aldik

verimli bi nöbet oldu

Ekonomik sıkıntılar olduğuna inanmaya başladım, antremana çıkmamalar, ağrı sebepli oynamamalar çok artmaya başladı. Adam gibi duyum da yok alınması planlanan oyuncularla ilgili.

Boey i şimdi alacak klüp en az 30 bayılacak..

Nelsonn da satılsın..

Gitmek isteyeni durdurmayacaksın.. kimse Galatasaray dan büyük değildir

Twitter da söylenenlere göre erden timur'a el cektirilmis transferlerde. Kele emanet etmişler o yüzden son dönemde sürekli gorununur olmaya başladı.

️Galatasaray, bugün Genoa ile sözleşmesini fesheden Berkan Kutlu ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. (Yakup Çınar)

Boey kalır ya bence biraz medya oyunları dönüyor bizimkiler sessiz sakin takılıyor erden başgan olduğu sürece içim rahat aslında satsa bile yerine biri alınır muhtmelenn kaldıki gerçekten maddi sorun varsa satıp rahatlamak lazım nelson boey gönderip yerlerine genç noktan adamlar buluruz

️Galatasaray, bugün Genoa ile sözleşmesini fesheden Berkan Kutlu ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. (Yakup Çınar)
Hayırlı olsun gayet mantıklı oldu bizim için olivera dan çıkalım şimdi maaş bütçesi hafiflesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt