Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazen bu tür haberler nabız ölçmek için de salınabilir

belli ki kulüp seçim havasına girmiş

kim ne kadar güçlü mesajı da verilmek isteniyor olabilir

erden timurla ve mevcut yönetimle sorunu olan taraftar sayısı yüzde 1i geçmez orada bir abartı var

ama erden timurla sorunu olan kongre üyesi kein azımsanmayacak kadar vardır

bu mesajlar büyük oranda orayadır
ne zaman seçim

valla ben 95-2005 arası taraftarı özlüyorum.
Her geleni hemen göndererek başarı kazandığımıza dair aptalca bir algı oluştu. Örnek vereyim 4 sene sonra katkı veren Ferdi ve İrfancan’ı Galatasaray’a iyi örnek gibi gösterip, 3 ayda kendi topçumuzu yollama çalışanlar var.

Nelsson gibi karakter abidesi adama neler denildi.

Ndombele için söylenen komik olmayan ergence mesajlara girmiyorum bile. Zaha 3 ayda çöp oldu 7 gol 2 asisti ebem yapmış gibi. Ziyech ülkesinde deprem olmuşken 2 hafta sonra gol atıp sevinmeyince benimsemiyor oldu.

Bu aptal zihniyetle baş edemez bu camia. Erden’in 1.5 senede neler yaptığını buradaki herhangi bir taraftarın asla veremeyeceği katkıları verdiğini ben biliyorum.

Eskiden Fener kendi bacağına sıkardı şimdi biz yapıyoruz ve bu hikaye akıllı olmazsak iyi bitmeyecek.

Erden başkanımda yersek dahada iki yakamız bir araya gelmez uzun yıllar dursun Özbek iyi niyetli ama vasfı yok malesef etkin rol değil erden başkan toparlıyordu herşeyi

Yukarıdan resmen talimat gelmiş bu sene de bırakın onlar olsun sesinizi çıkarıp ortamı germeyin diye. Bu sessizliğin başka bir sebebi olamaz

Her geleni hemen göndererek başarı kazandığımıza dair aptalca bir algı oluştu. Örnek vereyim 4 sene sonra katkı veren Ferdi ve İrfancan’ı Galatasaray’a iyi örnek gibi gösterip, 3 ayda kendi topçumuzu yollama çalışanlar var.

Ndombele için söylenen komik olmayan ergence mesajlara girmiyorum bile. Zaha 3 ayda çöp oldu 7 gol 2 asisti ebem yapmış gibi. Ziyech ülkesinde deprem olmuşken 2 hafta sonra gol atıp sevinmeyince benimsemiyor oldu.

Bu aptal zihniyetle baş edemez bu camia. Erden’in 1.5 senede neler yaptığını buradaki herhangi bir taraftarın asla veremeyeceği katkıları verdiğini ben biliyorum.

Eskiden Fener kendi bacağına sıkardı şimdi biz yapıyoruz ve bu hikaye akıllı olmazsak iyi bitmeyecek.
Erden Timur giderse bu takım uzun süre kendine gelmez maddi manevi çok emeği var adamın bizim Twitter instagrma ergen trol ordusu bu adamı yiyecek belli oldu bu

Birşey olmaz. Çekilebilir. Daha iyisi yine bulunur. Bir süre yine düşüş yaşayacağız bu kesin. Erden kalsa da gitse de.
Ben ondan daha iyi yönetici pek görmedim, sen görmüş olabilirsin daha iyisinin bulunduğunu da geçmişte görmedim. Burada farklı düşünen biri çıkacağını da pek sanmıyorum.

Geçmişteki başarıların %80i falan Terim zaten son 20 yılda.

Düşüş yaşayacak bir durum da yok, takım gayet iyi durumda. En iyi oyuncudan faydalanmamak dışında büyük bir sorun yok.

Devlet şu twitterı yasaklasa sevinirim öyle böyle dezenformasyon yapılmıyor her konu da böyle. Deprem zamanında bile yapıldı. Sanki twitterı ebu cehil kurdu. Lanet bir yer.

Erden Timur ve Okan Buruk'a sonuna kadar sahip çıkarsak belki şimdi değil ama gelecekte çok daha büyük başarılara imza attıklarında dönüp bugünleri hatırlatırız.

Kısa vadede belki hatalar yapacaklardır bunlardan tecrübe kazanıp ilerledikçe uzun vadede çok daha büyük başarıların kapısını açacaklarına inanıyorum.

İkisinin beraber 15-20 yıl çalışmalarını isterim.

Erden in lise arkadaşı çalıştığım yerde iyi seviyede bir yönetici. şans eseri öğrenmiştim ki adamın futbol ile zerre ilgisi yok. Karakterini öyle övdüğü başka birisini görmedim o insanın.
Umarım eşi bir an evvel sağlığına kavuşur; ayrılırsa bizden üzüleceğim birisi.

Ben ondan daha iyi yönetici pek görmedim, sen görmüş olabilirsin daha iyisinin bulunduğunu da geçmişte görmedim. Burada farklı düşünen biri çıkacağını da pek sanmıyorum.

Geçmişteki başarıların %80i falan Terim zaten son 20 yılda.

Düşüş yaşayacak bir durum da yok, takım gayet iyi durumda. En iyi oyuncudan faydalanmamak dışında büyük bir sorun yok.
Abi olay şu fenevi medya şişirdi bizide sürekli düşürdü bizim ergen trol tayfasıda gaza geldi erden Timur’a sardı sürekli şahsi görüşüm takım gayet iyi yolda ama erden Timur gider ne metin bey nede dursun başkan bu yükü kaldıramaz sezon sonu seçime gider bu camia eşref hamamcı gibi adamlarda fink atar kulüpte ondan sonra gelsin tekrardan efecan karacalar Emre akbabalar

takım klüp tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapmış enterasan bir hava var , rakip şikeyle şaibeyle kopup gidemiyor bu sayede yoksa önümüzde ki ay şampiyonluk kutlamalarına başlarlardı

Dursun özbeke hiç güvenmiyorum, ali cabbarın her haltına susan adam şampiyonluğu da salabilir. Sadece erden timur gerçek gs li, diğerleri yukardan gelen 2 lafla herşeyi yapmaya açık insanlar

Mesele bizim iyi gidişatımız değil, mesele tek rakibinin paldır küldür şikeyle şaibeyle dört koldan ittirilirken çıkıp da hakkını savunmayan bir kulüp yönetiminin olması.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt