Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi olay şu fenevi medya şişirdi bizide sürekli düşürdü bizim ergen trol tayfasıda gaza geldi erden Timur’a sardı sürekli şahsi görüşüm takım gayet iyi yolda ama erden Timur gider ne metin bey nede dursun başkan bu yükü kaldıramaz sezon sonu seçime gider bu camia eşref hamamcı gibi adamlarda fink atar kulüpte ondan sonra gelsin tekrardan efecan karacalar Emre akbabalar
Mevcut yönetim devam etmek isterse edecektir, başkan adayı olabilecek kimse yok. Bırakırlarsa durum değişir.

Fenerle ilgili de bize karşı pozisyon bulamadılar, kaleye şut çekemediler, seviyelerini gördüğümüz maçlar bolca oldu. Anadolu takımı açık oynarsa, her maç penaltı verilirse, rakiplerin hiç oynamayan stoperleri oynarsa kazanmaları normal.

Mesele bizim iyi gidişatımız değil, mesele tek rakibinin paldır küldür şikeyle şaibeyle dört koldan ittirilirken çıkıp da hakkını savunmayan bir kulüp yönetiminin olması.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun özbek ve yönetimi sabah akşam erden timura dua etsin. Yoksa bir haltı başaramazlardı

Stuttgart istiyorsa vardir bir bildikleri. 19 yasinda Ecuadorlu 6/8 no. Ülke batiyor diye ucuza kacsin bize.

maç başlıklarında hocaya, futbolculara demedigini bırakmayan adamların twitterda erden timur'a saldıranlardan bir farkı yok. zihniyet aynı, hedef seçtikleri kişiler farklı sadece.

Erden’in köşesine çekildiği haberleri umarım doğrudur.

Görürüz bakalım ne oluyor bundan sonra.
kesinlikle,insani açıdan bakıyorum bu toksik ortamda durulmaz hem maddi hem manevi yıpranıyorsun üstelik sana dogru düzgün destek veren bir camia bile yok
lakin ben bu sene sampiyon yapıp öyle bırakmasını istiyorum hatta gözü dönsün bütü pislikleride açıklasın
bu adam şampiyon gitmeli bizden haketmiyor bu camia onu

Ne erden timurun gittigi ne de kendisine karsi bi linc var yaw ne seviyonuz cabucak galeyana gelmeyi

Dursun özbek ve yönetimi sabah akşam erden timura dua etsin. Yoksa bir haltı başaramazlardı
Valla Erden Timur bir şekilde başkanlığı alsın, bu iş başka türlü çözülmez. Bu şekilde oldukça adamı bir şekilde pasifize ettirirler, sustururlar, ki yaptılar gibi de görünüyor. O yüzden kendisi doğrudan başkan olmak zorunda. Resmen kulüp sahipsiz kaldı, futbol takımı kendi kendine sahada savaş veriyor, olacak şey değil.

Valla Erden Timur bir şekilde başkanlığı alsın, bu iş başka türlü çözülmez. Bu şekilde oldukça adamı bir şekilde pasifize ettirirler, sustururlar, ki yaptılar gibi de görünüyor. O yüzden kendisi doğrudan başkan olmak zorunda. Resmen kulüp sahipsiz kaldı, futbol takımı kendi kendine sahada savaş veriyor, olacak şey değil.

başkanlık için dolması gereken bir süre vardı sanki.

Erden Ağabey min. 1 seçim sonra başkan bu fırsatı kaçırmaz mutlaka camiada istemeyen grup vardır da ne engelleyecek güçleri ne adayları var.

Devlet şu twitterı yasaklasa sevinirim öyle böyle dezenformasyon yapılmıyor her konu da böyle. Deprem zamanında bile yapıldı. Sanki twitterı ebu cehil kurdu. Lanet bir yer.
Sorun twitter değil. Yasaklama olayı aşırı geri kalmışlığın özgürlüğün kisitlanmasidir. Bunun yerine düzgün bir adalet sistemi olsa kimse öyle algi yapamaz. İş twitter a kaldıysa cinde great firewall kurmuş adamlar ona rağmen bazı vpn protocolleri ile internet bariyerlerini asiyorlar. Yani kısacası diyorum ki yasak hem özgürlük ihlali hemde mümkün değildir. Ama adalet temel ihtiyaçtır.

tek başına başkanda olsa verilecek savaş değil bu
herifler medyasıyla , siyasetiyle , parasıyla çok güçlü öevlatları

Yav ne bu kaos? Saşayi satmissiniz, zahayi gönderiyorsunuz. Erden timur birakacakmiş. Biz kendi kendimize kaos cikariyoruz başka bişey degil

Böyle durumlar varsa spor gecesi söyler birazdan. Onlardan ses cikmazsa inanmayin bi sakinleyim derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt