Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bek, en çok kondisyon isteyen pozisyondur. Pas kalitesi olduğu için de Dubois pekala 8 numara oynayabilirdi. Sürekli değil tabii, ihtiyaç duyulduğunda...
Hiç yapamazdı demiyorum da dursunda 8 de kullanırız arada denilecek biri degil bence.
Her maç oynamayacaktı ihtiyaç olduğunda mesela bugün sol bek veya sağ bek koyulabilirdi yarın biri olmaz 8 numara koyup yine idare edebilirdi. Belki çok iyi bir oyuncu değil ama en azından her maç 6.5-7/10 oynayacak bir oyuncuydu.
Evet ama o zaman farklı biri olmazdı arada 8 oynayabilir diye tutulacak biride degil bence yav.

Yav Onuacho olsa ne olur olmasa ne olur? Bugün Sivasın en skorer oyuncuları yoktu yine bir şekilde golü yemeyi başardık. Onun yerine oynayan şov yapar
Manaj oynasa muhtemelen yenilmiştik öyle diyim o bomboş çektikleri şutların hepsini sokardı 1 tane penaltı noktasından ayak içi kaçırdılar maç 0-0'dı o olsa muhtemelen atardı.

Adamlarda Njie, Manaj, Saiz, Emrah en etkili hücum oyuncuları yok bizde de eksik var ama onlarda da vardı bunlar olsa bizde bu eksiklerle çıkamazdık.

O dönem formu biraz düsük olan Nelsson herifi oynatmamisti. Onuachudan mi korkacagiz?

Onuachu dan mu korkacaz yav nelsson ve apo yer top göstermezler.

Bizim sorunumuz hücum. Bize sihirbaz lazım. Talisca gibi. Bir icardi vardı. Onuda sakat sakat oynayıp bitirdik.
Geçen seneki kadroya sol bek, 8 numara + Talisca hamlesi olsa takımın şu an 60 golü filan vardı. Icardi'yi tutarken arkadan zımba gibi çakan biri rahatlıkla çift hanelere çıkardı.

Ama o maliyetlerle alamazdık adam dünyaları kazanıyordu 10 m euro'ya yakın para uçuk kağıt üstünde 4-2-3-1'in 10 numarası olarak çok isterdim. :asd:

Transfer tamamda ben hocaninda yeterli oldugunu dusunmuyorum gecen sene icardi onderliginde ikinci yari iyi top oynamadan kazandik okan geldiginden beri avrupa maclarindako presli oyun haric soyle adam akilli hucum setleri goremedik bu sene hic goremedik

Seneyi okanida degistirmek bence sart oldu bu sene sampiyonluk giderse seneye okanla baslamak hata olur devre arasini goremez

Geçen seneki kadroya sol bek, 8 numara + Talisca hamlesi olsa takımın şu an 60 golü filan vardı. Icardi'yi tutarken arkadan zımba gibi çakan biri rahatlıkla çift hanelere çıkardı.

Ama o maliyetlerle alamazdık adam dünyaları kazanıyordu 10 m euro'ya yakın para uçuk kağıt üstünde 4-2-3-1'in 10 numarası olarak çok isterdim. :asd:
VAR hakemleri kuzeyli ülkelerden oluşsa da 60 golü bulurduk her maçı erkenden çözüp.

Talisca degilde mertensin 33 yasındaki halini getiremiyormuyuz :asd:

İşte o zaman şu soruyu soruyoruz hem sağ bek hem sol bek oynabilen Dubois niye yollandı cevabıda Sanchez ve Ndombele'ye yer açmak içindi aslında Ndombele'yi almayıp Dubois jokerini sağ bek, sol bek ve orta sahada da kullanılabilirdik ayağı temiz 8'de oynardı en azından Ndombele'den kötü olmayacağı kesindi.
Daha büyük yara olan orta sahayı kapatmak için böyle bir girişim yapıldı. Kanat obezliği varken bek sıkıntımız olacak.

İlla talisca olmasın ara bul Brezilya'dan. Mümkünse dripling yapan koşu atan adam lazım.

Transfer tamamda ben hocaninda yeterli oldugunu dusunmuyorum gecen sene icardi onderliginde ikinci yari iyi top oynamadan kazandik okan geldiginden beri avrupa maclarindako presli oyun haric soyle adam akilli hucum setleri goremedik bu sene hic goremedik

Seneyi okanida degistirmek bence sart oldu bu sene sampiyonluk giderse seneye okanla baslamak hata olur devre arasini goremez
İkinci yarı iyi top oynamadan mı kazandık? Sarhoş topçularla Jesus'un Fenerbahçesine 3 attık diye hatırlıyorum ama ben?

Boey ve Nelsson satilirsa umarim yerlerine yine genc, potansiyelli ve satislarindan para kazanabilecegimiz oyuncular aliriz. Takimda Muslera, Zaha, Mertens, Ziyech, Icardi, Oliveira, Bakambu, Davinson ve Torreira gibi yeterince tecrubeli oyuncularimiz var zaten.

VAR hakemleri kuzeyli ülkelerden oluşsa da 60 golü bulurduk her maçı erkenden çözüp.
İşin orası apayrı bir dünya 60 gol olmasa bile 50'yi bulurduk ama bir gerçek var ki çok gol kaçırıyoruz bugün bile yine karşı karşıya goller kaçırdık bu kadar kaçırmamak lazım deplasmanda az fırsat geliyor değerlendirmek lazımdı.

Kerem'in 1 tane net kaçanı aynı şekilde sağdan havadan gelen topu kontrol etse karşı karşıya kalacak Zaha'nın da vardı en kötü şu 2'sini gol yapmalıydık. Zaha'nın pozisyon baya boştu nasıl kontrol edemedi hayret ediyorum.

İkinci yarı iyi top oynamadan mı kazandık? Sarhoş topçularla Jesus'un Fenerbahçesine 3 attık diye hatırlıyorum ama ben?
Fener maclarina taktige gerek yok oyuncu kendi motive oluyor bayern united maclarinida gorduk diger maclarin hangisinde domine oynadik tek farkli icardi kerem uzerine binmis yukle gittik takim oyunu ile degil bireysel oyuncu yetenegi ile gittik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt