- 13 Şubat 2009
- 27.708
- 25.192
- 3.468
Mbappe’yi getirsek de şampiyon olmamıza müsaade edilmeyecek.
Anlaşmalar yapılmış.
Boşa transfer konuşmanın anlamı yok.
Anlaşmalar yapılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takım zaten çok az gol yedi. Hücundakiler batırıyor hep. Son paslar hep sıkıntılü, kale içinde gol kaçırma yarışına giriyor hepsi. icardinin arkasındaki 3 lünün hem formsuz yanlış dizayn edildiğini duşünüyorum. o 3 lü gerek takım içinden gerek transferlerle baştan oluşturulmalı. Olmazsa olmaz 10 numara transferi, mertens yaşından dolayı nadiren etkili oluyor. Kerem zaten kesinlikle orda oynamamalıAbicim GS takımı gol atmakta zorlanmamali. Her maç kabir azabı gibi tek farkla gider mi ya
Geçen sene de müsaade edilmedi. Kendi işimizi kendimiz hallettik.Mbappe’yi getirsek de şampiyon olmamıza müsaade edilmeyecek.
Anlaşmalar yapılmış.
En azından yönetimin bu kirli plana direndiğini görelimMbappe’yi getirsek de şampiyon olmamıza müsaade edilmeyecek.
Anlaşmalar yapılmış.
Bence Kerem hazır kırmızı gormusken barış oynamalı zatenBizim takım zaten çok az gol yedi. Hücundakiler batırıyor hep. Son paslar hep sıkıntılü, kale içinde gol kaçırma yarışına giriyor hepsi. icardinin arkasındaki 3 lünün hem formsuz yanlış dizayn edildiğini duşünüyorum. o 3 lü gerek takım içinden gerek transferlerle baştan oluşturulmalı. Olmazsa olmaz 10 numara transferi, mertens yaşından dolayı nadiren etkili oluyor. Kerem zaten kesinlikle orda oynamamalı
Geçen seneki şerefsizlik seviyesi Latovlevichi ise bu seneki prime time Marcelo.Geçen sene de müsaade edilmedi. Kendi işimizi kendimiz hallettik.
Yönetim direnecekse önce TFF’yi bassın.En azından yönetimin bu kirli plana direndiğini görelim
Bence şuan 10 ve 8 numara transferi sol bekten bile daha önemli durumda. Kiralık falan bir şekilde bulmalılar. Gol sorunu çözülmeliBence Kerem hazır kırmızı gormusken barış oynamalı zaten
Hakem tarafı bence aynı. Basın tarafı daha fazla.Geçen seneki şerefsizlik seviyesi Latovlevichi ise bu seneki prime time Marcelo.
Dağlar kadar fark var.
Geçen sene de müsaade edilmedi. Kendi işimizi kendimiz hallettik.
Maç satan takım da daha fazla. Ts ve 1-2 takım hariç hepsini bağlıyorlarHakem tarafı bence aynı. Basın tarafı daha fazla.
Trabzon'da bize salsın fenere koysun biraz daha dengelesinler en azından +6 biz -6 onlar 12 puanlık oynatsınlar.Maç satan takım da daha fazla. Ts ve 1-2 takım hariç hepsini bağlıyorlar
Ben artık play off un gelmesinden yanayım çünkü anadolu takımları yatıyor bunlara. Zaten o yüzden play off tan vaçgeçtiler hemenTrabzon'da bize salsın fenere koysun biraz daha dengelesinler en azından +6 biz -6 onlar 12 puanlık oynatsınlar.
Ben artık play off un gelmesinden yanayım çünkü anadolu takımları yatıyor bunlara. Zaten o yüzden play off tan vaçgeçtiler hemen
ifb çetesi ne isterse onu yaparlar. Ta ki temiz eller yapılana kadar, eğer yapılırsa tabiTakim sayisini 16 ya düsürsenler 3 sene icinde sonra getirsinler.
30 mac + 6 Playoff maci yapar takimlar
Sağlam bir dayak hepsini hizaya getirir anladıkları dil bu!!!!Yarın hakemler tehdit edilmeli. Bunların anladığı dil o.