Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbappe’yi getirsek de şampiyon olmamıza müsaade edilmeyecek.

Anlaşmalar yapılmış.

Boşa transfer konuşmanın anlamı yok.

Abicim GS takımı gol atmakta zorlanmamali. Her maç kabir azabı gibi tek farkla gider mi ya
Bizim takım zaten çok az gol yedi. Hücundakiler batırıyor hep. Son paslar hep sıkıntılü, kale içinde gol kaçırma yarışına giriyor hepsi. icardinin arkasındaki 3 lünün hem formsuz yanlış dizayn edildiğini duşünüyorum. o 3 lü gerek takım içinden gerek transferlerle baştan oluşturulmalı. Olmazsa olmaz 10 numara transferi, mertens yaşından dolayı nadiren etkili oluyor. Kerem zaten kesinlikle orda oynamamalı

Bizim takım zaten çok az gol yedi. Hücundakiler batırıyor hep. Son paslar hep sıkıntılü, kale içinde gol kaçırma yarışına giriyor hepsi. icardinin arkasındaki 3 lünün hem formsuz yanlış dizayn edildiğini duşünüyorum. o 3 lü gerek takım içinden gerek transferlerle baştan oluşturulmalı. Olmazsa olmaz 10 numara transferi, mertens yaşından dolayı nadiren etkili oluyor. Kerem zaten kesinlikle orda oynamamalı
Bence Kerem hazır kırmızı gormusken barış oynamalı zaten

Geçen senede bundan hafifi değildi üst üstte Kasımpaşa Donk'a gösterilmeyen kırmızı, Konyaspor Dubois'e yapılana gösterilmeyen kırmızı, Adana Demirspor Emre Akbaba'ya gösterilmeyen kırmızı hepsi üstte geliyordu bu yapı geçen seneden beri devam ediyor.

O sırada fenerin Ankaragücü maçında itilmesi, beşiktaş maçında arda güler'in uçmasına penaltı verilmesi, Alanyaspor'da 1-0 mağlup durumdalarken Osayi'ye gösterilmeyen kırmızı...

Benim için en anlamlı şampiyonluktur sadece saha içi değil saha dışı tüm unsurlara rağmen olmuştuk.

3 ayda bir kadronun yarısının şutlanmasını isteyip, bi o kadar da oyuncu isteme döngüsünden nasıl çıkacağız yav. eldekilerden niye/nasıl düzgün verim alınamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt