Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hala aklım almiyor 30 yaşındaki orta sahamız kerem demirbay o topa ellerini nasıl öyle açar. Yemin ederim Eyüp şu keremden on kat daha topçu.Iti köpeği şerefsizi sevindirdi.Su hatayı yapan adam Galatasaray topçusu olamaz
Dün kendimi yırttım Eyüp diye burda yok genç dağa hemen 11 olmaz falan dedilrt

angelino zaha ziyech tete ndombele

bu 5 sorun birden devre arasında çözülmez

Halen akıllanmayan renktaşlarımızı görüyorum sihirbaz lazımmış talisca lazımmış olay sihir olsaydı Zaha Ziyech o işin en usta erbaplarından ama gel gör bizi kaybetti adamlar istemiyorum kesinlikle yüksek maliyetli isimli oyuncu gelmesin düşük bütçeli katkı verecek adamlar gelsin takımda herkes ayağına pas bekliyor hamal oyuncularda lazım bu takıma orta sahaya asker bir adam 10 numaraya tempolu bir oyuncu bu isim kamada olabilir basan biri ön alanda en az 2 tane temposu yüksek adam lazım

Ayrıca futbolda başarı genç başarıya aç isimlerden yada Mertens melo Sneijder Drogba gibi aidiyet duygusu olan isimlerle gelir geldiğimiz noktada Kerem demirbay Kerem Aktürkoğlu Angelino Zaha Ndombele bu adamların hiç birinde bu olay yok yemin ederim td olsam şu baran ile eyüpü banko 11 oynatırım ikiside gayet yetenekli çocuklar yanlarınada 2 tane genç yabancı alırım ama isim yapmamız sol bek ve 10 numaraya iki nokta transferle bu takım düzelir şahane aktürkoğlunu oynatacağıma 100 bin kes barışı oynatırım

Bu kadro üzerine yoğunlaşmamız lazım bu sene bizi bu kurtarır icardi düzelirse o katılır bir tek

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Transfer
Torreira Eyüp
Tete Transfer Barış
Baran(İcardi)

Mevcut kadrodan on gömlek iyi olur

Bu kadro üzerine yoğunlaşmamız lazım bu sene bizi bu kurtarır icardi düzelirse o katılır bir tek

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Transfer
Torreira Eyüp
Tete Transfer Barış
Baran(İcardi)

Mevcut kadrodan on gömlek iyi olur

Tete ve Barış kanatlari olacaksa ortada De Bruyne olmalı başka türlü kurtarmaz

Yönetim yine son güne birakacaksa hic oyuncu almasinlar daha iyi, bu zamana kadar belirli görüsmeler anlasmalar olmasi gerekirdi. Belliki kimseyle.anlasamamislar ondan kimse gelmiyor

Berkanin lisansı çıkmış , Eyüp aydın in önü kesildi tamamen artık hiç forma giyemez.

Planlama sanıyorum; merkez rotasyonunu Berkan ile güçlendirip, 8,5 numara ile hücum-merkez hattını tamamlamak. Herhangi bir ayrılık olmaz ise;

- Zaha, Kerem, Hakim, Tete, Dries, Muhtemel 8,5, İcardi, Cedric, Halil ile ileri hat

- Berkan, Kaan, Kerem, Eyüp, Ndombele ve Lucas ile orta hat Kesinleşiyor.

Müdafaa kısmında ise
Angelino ile yollar ayrıldığı durumda bir sol bek, Kazımcan, Abdülkerim, Victor*, Davinson, Sacha**

*Teklif olduğu konuşuluyor, ayrılık ihtimali var.
**Sezon sonuna kadar devam edilip-edilmeyeceği netleşmeli.

Devre arası dönem için tablo bu şekilde. Netleşmesi gereken durumlar mevcut, bakalım dönem bizim adımıza nasıl geçecek.

Sezon sonu şampiyon olacağımıza net eminim bu sene organize bir kötülük var hadi bira geçmişe gidelim sezon başı acunun takımıyla maç yaparken hayvan gibi oynayıp torreirayı sakatladı o Fenerli öküz mesela hakemler vs hep bir yerden saldırıyorlar bu kadar adil olmayan bir ortamda bu şekilde kalmak bile ne kadar güçlü olduğumuzun göstergesi Trabzon bunları her türlü yenecek en kötü berabere kalır bizde bir şekilde son darbeyi vurucağız kendi evimizde ve şampiyon olacağız bizim üstümüze düşen eksiklerimizi hızlıca tamamlayıp önümüze bakmak

Bu sene planlama berbattı kabul etmek lazım.Koç bebesi ilk kez akıllı iş yaptı.Transferler kötü diyemeyiz.Anadolu kulüpleri de parayı sevice bu kombinasyon ile şimdilik iyi gidiyorlar.Bizde transferler iyi olsa puan farkı olurdu zaten.

Seçim çok ters bir zamanda. Bence seçim ertelenmeli yahut mevcut yönetim bir yıl daha devam etmeli. Tüzük nasıl işliyor bilmiyorum; bu dediğim mümkün müdür, onu da bilmiyorum. Ama seçim atmosferinde olmamalı kulüp.

Transfer olmayabilir çünkü önceden belli bir planlama olsa mutlaka Okan Hoca bahsederdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt