Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson'u iyileşmeden Kopenhang deplasmanında oynatırsan olacağı bu...

Ne bekliyorlardı acaba? O gün bence Nelsson oynasa belki de tur atlayan taraf biz olurduk.

Adam 20. dakikada benden bu kadar dedi ona rağmen çıkarmayıp oynattılar.

Yani arkada bekleyen Nelsson gibi bir adam varken ısrarla o maça Davinson'u oynatmak büyük akıl tutulmasıydı. Ha şimdi uğraş bakalım ne zamana dönecek? İcardi olayına zaten girmiyorum...

Bu sene planlama berbattı kabul etmek lazım.Koç bebesi ilk kez akıllı iş yaptı.Transferler kötü diyemeyiz.Anadolu kulüpleri de parayı sevice bu kombinasyon ile şimdilik iyi gidiyorlar.Bizde transferler iyi olsa puan farkı olurdu zaten.
Akıllı iş 30luk Fred e 15 bonservis 3m maaş mı misal?

Akıllı iş 30luk Fred e 15 bonservis 3m maaş mı misal?

Şu an işini görüyorsa evet akıllı iş.Transferleri planlı ve önceden yapıyorsa evet akıllı iş.Sen son dakika hala adam almak için uğraşıyorsan bence akıllı iş değil.En azından yapılanması doğru bu sene.

Şu an işini görüyorsa evet akıllı iş.Transferleri planlı ve önceden yapıyorsa evet akıllı iş.Sen son dakika hala adam almak için uğraşıyorsan bence akıllı iş değil.En azından yapılanması doğru bu sene.
Zaten icardiye 10 bonservis vermissin + maas davinson a 9(cl geliri limit açımıyla) gidip birde frede 15 i nasıl verecektin ? Ve hadi diyelim davinsonu almasan bile 30 yasinda bir adama maks 2,5/3 yıl isimi görsun diye 15 bonservis en az 3 , maastan 5 sene sozlesme nasıl akılli is ? Superlig sampiyonlugu gecen sene 9 milyondu bu sene daha azalacaktır. 8 falan olur , Bunun icin 40 santrafora, 30 orta sahaya toplam 70 milyon yatırılması mı ? mantıklı kac gelir elde edeceksinde 2 mevkiye 70 m yatırıyorsun?

Umarım tez vakitte transfer meşgalesi tamamlanır. Takımın kenetlenmeye, sinerjiye çok ihtiyacı var. Konsantrasyon daha fazla dağılmadan gidecek oyuncular ile vedalaşmak ve yeni gelen isimler ile ilerlemek gerekiyor.

Davinson'u iyileşmeden Kopenhang deplasmanında oynatırsan olacağı bu...

Ne bekliyorlardı acaba? O gün bence Nelsson oynasa belki de tur atlayan taraf biz olurduk.

Adam 20. dakikada benden bu kadar dedi ona rağmen çıkarmayıp oynattılar.

Yani arkada bekleyen Nelsson gibi bir adam varken ısrarla o maça Davinson'u oynatmak büyük akıl tutulmasıydı. Ha şimdi uğraş bakalım ne zamana dönecek? İcardi olayına zaten girmiyorum...

o maçta nelsson oynasa tur atlıyorsak sonraki maçlarda nelsson oynayınca niye problem oluyor

çok anlamsız

o maçta nelsson oynasa tur atlıyorsak sonraki maçlarda nelsson oynayınca niye problem oluyor

çok anlamsız
Problem derken Nelsson özelinde ne yaşadın? Bireysel hatadan bahsediyorum. Gol mü yedirdi? Abi siz iyi misiniz? Bu adam stoper ve öyle sıradan bir stoper değil. Sırf sağa sola atlamıyor, her topa basmıyor diye adamı stoperlikten çıkardınız. Asıl stoper Nelsson gibi olur. Davinson bizim oyuna yatkınlıktan sivrildi. Hatay maçında mesela Nelsson olsa o golleri yemeyecektin. Neyse ya aman ne anlatıyorsak.

- Icardi yok ekimden beri
- 14 top direkten dönmüş
- Fenere 15 penaltı verilmiş, son 8 maç düzenli penaltıları var
- Dün 3 tane penaltı çalınmadı
- Son 6 maçta yediğimiz 2 gol de penaltıdan

Fener doğru işler yapmasa küme düşecekti herhalde

Adamların attığı çoğu gol rakibin çıkarken top kaybı falan, sorun başka yerlerde sanki

Şikecilerle aramızdaki en büyük fark ilk 11 istikrari.

Adamların kafasındaki tek sorun sağda cengiz mi irfan mi başlamalı sorusu. Diğer 10 kişi net. Tartışmasız.

Bizde her maç öncesi , icardi iğne ile oynar mı , zahayi forvete atar mı , kanatta tete mi ziyech mi oynar , 10 numarada kerem mi mertens mi oynar , ortada barış mi demirbay mi ndombele mi oynayacak kimse emin değil, kimse doğru tercih şudur diyemiyor çünkü sıyrılan oyuncu yok , karman corman.

yaşı ve mevcut takımındaki sözleşmesine göre 7-8m luk adam 15m verip, çuvallada maaş vermek akıllı iş ise sözüm yok.

Problem derken Nelsson özelinde ne yaşadın? Bireysel hatadan bahsediyorum. Gol mü yedirdi? Abi siz iyi misiniz? Bu adam stoper ve öyle sıradan bir stoper değil. Sırf sağa sola atlamıyor, her topa basmıyor diye adamı stoperlikten çıkardınız. Asıl stoper Nelsson gibi olur. Davinson bizim oyuna yatkınlıktan sivrildi. Hatay maçında mesela Nelsson olsa o golleri yemeyecektin. Neyse ya aman ne anlatıyorsak.
Demek istemiş ki nelsson sanchezden bu kadar üstünse neden sanchezin hala dönememiş olmasını bu kadar problem ettin nelsson oynuyor işte

- Icardi yok ekimden beri
- 14 top direkten dönmüş
- Fenere 15 penaltı verilmiş, son 8 maç düzenli penaltıları var
- Dün 3 tane penaltı çalınmadı
- Son 6 maçta yediğimiz 2 gol de penaltıdan

Fener doğru işler yapmasa küme düşecekti herhalde

Adamların attığı çoğu gol rakibin çıkarken top kaybı falan, sorun başka yerlerde sanki
Dünden beri sanki fener bize 15 puan filan fark atmış gibi hissediyorum renktaşların yorumları okuyunca.

tamam işte ben de onu diyorum

nelsson iyi stoper zaten

davinson sakat oynayıp sakatlığı uzayınca ne kaybettik o mevkide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt