Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam işte ben de onu diyorum

nelsson iyi stoper zaten

davinson sakat oynayıp sakatlığı uzayınca ne kaybettik o mevkide
Pardon ben yanlış anladım. Bir şey kaybetmedik fakat işte tam kadro olamamak falan rekabet açısından takıma dönmesi lazım. Sakatlık süresini gereksiz yere uzattık. 9 milyon € yatırım yaptığın adam sonuçta. O niyetle öyle yazdım.

dünden beri beni en çok üzen şey gs taraftarının fb taraftarının aynısı olduğunu görmek oldu.

şampiyonluk gittiler, artık bütün maçları kazanmamız lazımcılar, öldük bittikçiler

beyler siz kafayı mı yediniz yaw samimi soruyorum ÇILDIRDINIZ MI

kayseri maçını geçelim takım tam hale gelir rahatlarız

2 transfer 3 şut tamamdır

dünden beri beni en çok üzen şey gs taraftarının fb taraftarının aynısı olduğunu görmek oldu.

şampiyonluk gittiler, artık bütün maçları kazanmamız lazımcılar, öldük bittikçiler

Galatasaray seyirci manyak ya

İlk transfer geldi Berkan orta saha ve sol beki yedekler iyi oldu gitmesi hataydı şimdi bize safkan bir sol bek 8 numara ve 10 numero elzem

Oral Mangala için ne düşünüyorsun ramosdaşım

Fenerin maçlarında bazı takımların yada hakemlerin yaptıklarına takılıp kalırsak biryere varamayiz, hepsi doğru buna itiraz eden olmaz
Fakat bizim sene başından beri bir oyunumuz oyun gücümüz yok 1 2 maç harici her maçta gol sorunumuz var

Biz böyle olunca hakemlerde daha çok eziyor aptalca kacirmayip ilk.yaridan 2 tane sapla bakalım rakipmi kalıyor
Yani igneyi baskasina ama.cuvaldizi kendimize saplamak lazim

Bizim takımdan ziyade fenere puan kaybettirmezler ve bize verilmeyen p6 vsden ötürü bu görüş hakim böyle bir durumdan dediklerini düşünüyorum. Yoksa aklı mantıga sıgacak bir yanı yok ilk devreye 2 puan geride girip 19 maç varken daha bittik biz demenin

Lig daha yeni başlıyor. Öldük bittik durumları yok...

Dün belli anlarda oynanan iyi oyun, direkten dönen toplardan sonra insan beraberliğe üzülüyor.

Onun bunun çocuğu hakemi ayrıca yazmak lazım diye yukarıdaki cümleye eklemedim.

Yoksa Ocak ayında Sivas deplasmanında alınan her puan kıymetlidir.

Dünden beri sanki fener bize 15 puan filan fark atmış gibi hissediyorum renktaşların yorumları okuyunca.
Ben dahil bence cogu tartaftarimizin kaygisi adamlar puan kaybetmiyor, kaybedecek gibi olursa hakemler devreye giriyor. Bize gelince, göt zoruyla kazanacak olsak bile hakemler izin vermiyor. Bu umutsuzluk ondan

Hakemler adam olsa biz en az 6puan fark atmistik bu begenilmeyen oyunla

Lig daha yeni başlıyor. Öldük bittik durumları yok...

Dün belli anlarda oynanan iyi oyun, direkten dönen toplardan sonra insan beraberliğe üzülüyor.

Onun bunun çocuğu hakemi ayrıca yazmak lazım diye yukarıdaki cümleye eklemedim.
İnsanları karamsarlığa iten durum Sivas gibi kırılma maçında 3 puan almamız lazımdı.cunku ts maçında puan kaybı olası o.mactada puan kaybı demek 5 6 puan fark demek ,şampiyonluk bu ligte psikolojik üstünlükle geliyor şu an fenerliler rahat değil.lakin puan farkı açılırsa daha rahat ve ozguvenli olacaklardır,taraftarın çekindiği ve karamsar olduğu olayda bu yoksa fenerin oyununun bizden iyi olmadığını derbide gorduk

Ben dahil bence cogu tartaftarimizin kaygisi adamlar puan kaybetmiyor, kaybedecek gibi olursa hakemler devreye giriyor. Bize gelince, göt zoruyla kazanacak olsak bile hakemler izin vermiyor. Bu umutsuzluk ondan

Hakemler adam olsa biz en az 6puan fark atmistik bu begenilmeyen oyunla
kaygı değil bu korkaklık. Kaygı sen kötüsündür, her şey tepetaklak gidiyordur o zaman olur.

İnsanları karamsarlığa iten durum Sivas gibi kırılma maçında 3 puan almamız lazımdı.cunku ts maçında puan kaybı olası o.mactada puan kaybı demek 5 6 puan fark demek ,şampiyonluk bu ligte psikolojik üstünlükle geliyor şu an fenerliler rahat değil.lakin puan farkı açılırsa daha rahat ve ozguvenli olacaklardır,taraftarın çekindiği ve karamsar olduğu olayda bu yoksa fenerin oyununun bizden iyi olmadığını derbide gorduk
Tsde birsey yok yav, kazaniriz o maci. Samsuna karsi icerde ezilen (istatistik olarak) bizi mi yenecek? Onauchu da gitmis afrika kupasina. Yeter ki bizim topcular saglikli olsunlar o macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt