Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaygı değil bu korkaklık. Kaygı sen kötüsündür, her şey tepetaklak gidiyordur o zaman olur.
Yav emrah korkaklik ne alaka? Biz alenen dogranirken adamlar alenen destekleniyor hakemler tarafindan. Bunu neresi korkaklik?

Adamlar kendi evinde bize karsi pozisyon bulamadi isabetli şut cekemedi. Bunlardan mi korkacaz???

Yav emrah korkaklik ne alaka? Biz alenen dogranirken adamlar alenen destekleniyor hakemler tarafindan. Bunu neresi korkaklik?

Adamlar kendi evinde bize karsi pozisyon bulamadi isabetli şut cekemedi. Bunlardan mi korkacaz???
mıy mıy mıy fb şampiyon olacak demeyelim o zaman Serdar. Bizim bunlara çatır çatır, kütür kütür koyacağımıza inanıyorsan gerek yok.

icardinin arkasındaki 3 lü mutlaka değişmeli, bütün sorun orada sezon başından beridir. Zahayı tez elden satmak gerek, sola sezon sonuna kadar mecburen kerem geçmeli. 10 numaraya mutlak transfer lazım. Sağa da hızlı, skorerliği iyi bir oyuncu lazım

mıy mıy mıy fb şampiyon olacak demeyelim o zaman Serdar. Bizim bunlara çatır çatır, kütür kütür koyacağımıza inanıyorsan gerek yok.
Biz bunlara koyariz, bizim koymamiz yetmeyecek onu diyorum. Anlamak istemiyormusun?

Bu duzene ragmen şampiyon oluruz diyorsan helal olsun diyorum. Polyannacilikta sergenle kapisirsin

En basit örnek dunku mac iken hemde. Penaltimiz verilse mac 2-0 olacak ve orda bitecek

Biz bunlara koyariz, bizim koymamiz yetmeyecek onu diyorum. Anlamak istemiyormusun?

Bu duzene ragmen şampiyon oluruz diyorsan helal olsun diyorum. Polyannacilikta sergenle kapisirsin

En basit örnek dunku mac iken hemde. Penaltimiz verilse mac 2-0 olacak ve orda bitecek
Bu düzene rağmen şampiyon olduk zaten. Polyannacilık değil.

birader geçen sene de aynıydı

ne oldu?

Gecen senenin ilk 10 haftasi da ayniydi. Hakemler dogradi kirmizi kartlar penaltimizi vermemeler derken erden timur konustuktan sonra her sey degisti. Bu sene cok sustuk. Sustukca ustumuze geldiler

birader geçen sene de aynıydı

ne oldu?
Gecen sene bu seneden daha iyidik, ve kariköydeki maci alip öne gecmistik. Bu sene alamadik ama hala avantaj bizde. Böyle salak salak maclari koparamazsak, hakemler kafamizi koparir

Biraz duzen biraz kendi salakligimiz yani birader. Anladin?

icardinin arkasındaki 3 lü mutlaka değişmeli, bütün sorun orada sezon başından beridir. Zahayı tez elden satmak gerek, sola sezon sonuna kadar mecburen kerem geçmeli. 10 numaraya mutlak transfer lazım. Sağa da hızlı, skorerliği iyi bir oyuncu lazım
Kerem hariç katılıyorum sola barış geçmeli bir 10 numara ve sağ kanat

İddia ediyorum geçen seneden Raşid yunus ve berkani tutsak sadece 1 tane savunma bilen sol bek alsak puan olarak bilemem lakin oyun olarak eminim daha iyi olurduk
Koşan takım oyunu oynayan 3 adamı gönderdik kendimizi real madrid zannettik
Aslında aynı hatayı fenerde yaptı o yüzden fred önemli.diyorlar çünkü öndeki elemanları bizimkiler gibi kosmayn savunma faydası olmayan tipler

Hakemler konusunda sonuna kadar haklisiniz renktaslar bende aynisini dusunuyorum ama şuda bi gercek biz takimi gecen seneki oyunun ustune cikaramadik. Transfer politikasi cok yanlisti. Yapacagimiz İcardiyle gerekirse forma savasina girecek onada itici guc olacak genc savasan bitiriciligi iyi bi forvet. Sol bek orta saha sag kanat ve stoper alip kapatacaktik transferi.

İsim uzerine cok odaklandik asker oyuncu kalmadi sahada Berkanida o yuzden geri cagirdik belkide. Sikeciler ihtiyaci olan yerlere nokta atisi transfer yapti bizimde yapacagimiz buydu. Sanchez harici direkt katki sagladigimiz transfer yok bana gore ondanda tam anlamiyla yararlanamadik.

Suan Boey tarzi sol beke bir oyuncu ve orta sahaya Paredes tarzi bi oyuncu sart. Eger olursa Ziyech Zahadan cikip ortaya Evander tarzi sut cekebilen orada pas dagitimini yapabilen bir 8.5 kesinlikle gerekli.

Tm e göre Mangala nin bonservisi 25m civari olur diyo, gecelim yedirmezler

Bu sene sadece bizde ve epl de devre arası tatili yok yani ligin 2.yarisi fizik.kondisyon on plana çıkacak kondisyonu zayıf takımlar sakatliklar vs patlayacaktir

2 ay önce sol bek alacağımız belliydi bence hemen netilecenmeliydi hala daha yeni yeni oyunculara teklif götürüyorsak işimiz var.

Belki tekrara düşüyoruz ama bizim sol bek kadar acil 10 numara ihtiyacımız var. Mertens diri ve yorgun iken bile oyunumuz 180 derece değişiyor, en aksadığımız yer burası bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt